Nőkkel ismerkedni

A Hogyankell.hu wikiből

ÁTDOLGOZANDÓ CIKK

Ezt a cikket alaposan át kellene dolgozni, hogy megfeleljen a Hogyankell.hu tartalmi, formai és minőségi irányelveinek!

REKLÁMSZAGÚ CIKK

Ebből a cikkből hiányzik az igazán a hasznos tartalom, feltehetően reklámozás, linképítés céljából született. A cikket módosítani kell annak érdekében, hogy megfeleljen a Hogyankell.hu tartalmi, formai és minőségi irányelveinek, különben hamarosan eltávolításra kerül!

[szerkesztés] Hogyan kell nőkkel ismerkedni?

Sok férfi számára nehéz nőkkel ismerkedni, nehéz a női védőpajzson keresztüljutni. Ennek nem kell így lennie. Csupán megfelelő módszer szükséges a sikerhez.

[szerkesztés] Lépések

 1. Lépj kapcsolatba a nővel! Lehet, hogy már ismered őt, lehet, hogy nem. Ha nem, a legegyszerűbb nyitás egy "Szia" lehet.
 2. Beszélj vele egy közös témáról! Mindegy, hogy miről beszélsz vele. Ebben a lépésben meg akarod ismerni őt jobban, a beszélgetés erre való.
 3. Döntsd el, hogy szimpatikus-e számodra! Nem minden nő illik majd hozzád. Ha nem, ne ragaszkodj hozzá, keress egy másikat.
 4. Javasolj további közös programot! Itt gyakorlatilag randira hívod. Nem kell túlbonyolítani. Csak mondd azt, hogy jól érzed magad a társaságában és szeretnél máskor is dumálni vele, illetve szívesen megennél vele egy pizzát, stb.
 5. Szerezd meg elérhetőségét! Valahogy kell kommunikálni vele, ezért meg kell szerezned a telefonszámát, vagy a Messengeren való elérhetőségét.
 6. Fokozd a helyzetet! Fokozatosan lépj előre. Flörtölés, érintések, kézfogás, csók, stb. Ha ezt nem teszed meg, nagyon hamar a barátzónában találod magadat.

[szerkesztés] Tippek

 • Ne ragadj le egy nőnél! Az ismerkedésre igaz a nagy számok törvénye. Ahhoz, hogy megtaláld az igazit, számos nőnél kell próbálkoznod.
 • Tanuld meg a női jeleket értelmezni! Naponta sétálsz el olyan nők mellett, akik jelzik neked, hogy szeretnék, ha kezdeményeznél. Legtöbb férfi nem veszi észre ezeket a jeleket, illetve nem tudja, hogy reagáljon rájuk.
 • Képezd magad! A nők bizonyos dolgokat keresnek a férfiakban. Tudd meg, hogy mik ezek! A hódítás nem veleszületett képesség, megtanulható. Léteznek tanfolyamok, melyek segítenek ebben.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

MEGJEGYZÉS: Sorold fel azokat a dolgokat, amire szükség van a megvalósítás során. Minden szükséges eszközt új sorba írj, az elején egy csillaggal (*). Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!

 • Normális öltözet
 • Mobiltelefon

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ismerkedés közben ne a szexre menj rá
 • Soha ne küldj meztelen képeket
 • Legyél önmagad, szerepjátékot csak egy ideig lehet játszani
 • Van, aki vissza fog utasítani
 • Ne túlozd el az igényeidet

Az oldal szerzői

Hogyankell