Megtalálni az igazit

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell megtalálni az igazit?

Megtalálni az igazit olykor nehéznek, vagy csaknem lehetetlennek tűnik. Pedig mindenkinek megadatott a lehetőség, hogy még ebben az életében rábukkanjon a "NAGY Ő"-re. Bizonyos lépések betartásával hatványozottan megnőhet az esélyed. Ezeket vesszük most sorra.


[szerkesztés] Lépések

 1. Kezdjél tiszta lappal. Ne legyen függő, vagy félbe hagyott kapcsolatod. Zárd le azokat a dolgokat az életedben, amik nem okoznak örömet. Ne engedj a csábításnak, hogy csak azért legyen valakid, hogy ne legyél egyedül
 1. Határozd el magad. Legyél tisztában vele, hogy nem feltétlenül hullik az öledbe a siker azonnal. Megtalálni az igazit biztosan időbe fog tellni, ha még nem állsz rá teljesen készen. A lényeg, hogy tedd meg egy fő céloddá, hogy meg akarod találni az igazit még ebben az életedben.
 1. Ne várd a sült galambot! Nem kell a csodára várni. Nem tudhatod, hogy ki lesz az, akivel végül örömben és bánatban le fogog élni az életed. Csajozzál, tapasztalj, tanuljál az egyes helyzetekből. Minék kiforrottabb személyiseég leszel és minél több tapasztalatod lesz a nőkkel kapcsolatban, annál nagyobb a valószínűsége, hogy tényleg rád talál az igazi szerelem.
 1. Fejleszd magad kommunikáció terén. Az egyik legjobb dolog, amibe időt és energiát fektethetsz, az az, ha megtanulsz dinamikusan kommunikálni nőkkel. Minél jobban fogsz kommunikálni nőkkel, annál könnyebben fogod megtalálni az igazit.
 1. Add meg az esélyt. Legyél résen, használd ki az alkalmakat. Töltsél sok időt nők társaságában, így gyorsabban fogsz róluk tanulni. Ahhoz, hogy kezelni is tudd a "jövőbeni" kapcsolatodat, fel kell rá készülnöd. Minél felkészültebben várod az igazit, annál több eséllyel vonzod be az életedbe.
 1. Legyél te az igazi! Gondolj rá, hogy nem csak te keresed az igazit, de az a bizonyos másik személy is az igazira vágyik. Neked is azzá kell vállnod, aki ideális társa lehet az általad áhított nőideálnak.
 1. Önfejlesztés, önfejlesztés, önfejlesztés. Legyél a legjobb a lehető legtöbb területén az életednek. Fektess magadba időt és energiát, keress mentort, tanuljál. A karrier és egészség területek fejlesztése például hatással lesz arra is, hogy megtaláld az igazit.

[szerkesztés] Tippek

 • Ne vegyél semmit se készpénznek. Ne hagyd magad átverni. Az érzelmek, a rózsaszín köd képes elvakítani egy férfit is. Vannak jelei annak, ha megtalálod az igazit. És annak sokkal inkább van köze a racionalitáshoz, mintsem az érzelmekhez. Például az igazi törődni fog veled, támogatni és megbízik benned. Egy hamis szerelemben a másik zsarolhat, elvárhat tőled dolgokat. Ne keverd össze a kettőt.
 • Éld az életed. Vedd le magadról a nyomást. Ne erőltesd, hogy megtaláld az igazit. Éld az életed, tedd a dolgod. Járj el dolgozni, sportolj, fejleszd magad. Az élet majd elhozza a lehetőséget, hogy összefuss azzal a személlyel, akivel eltöltheted az életed.
 • Legyél mindig készen az igazira. Mindig legyél a pillanatban. Ha jelen vagy, akkor készen állsz, hogy bármi megtörténjen. És akkor nem fogod érezni a folytonos nyomást sem, hogy bejöjjön az életedbe a szerelem.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Önbizalom
 • Ápolt külső
 • Céltudatosság
 • Türelem
 • Kitartás

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

5 nagyszerű tanács, hogyan fogod megtalálni az igazit:


Az oldal szerzői

Alfaferfi.hu