Mágneses körömlakkot használni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell mágneses körömlakkot használni?

Magneses-koromlakk.jpg

Manapság nagyon felkapott divat lett a mágneses körömlakk, mely egészen egyedi dizájnt és kreativitást ígér használóinak. A mágneses körömlakkok vasport tartalmaznak, mely sötét, hullámos formákat formálnak, ha mágnes hat rá. A lehetőségek száma végtelen, te se hagyd ki.

[szerkesztés] Lépések

 1. Vásárolj mágneses körömlakkot. Általában némileg drágább, mint a hagyományos, de persze valamit valamiért. Lehetőség szerint válassz megbízhatóbb márkát.
 2. Használj alapozó lakkot. Ez ugyan nem köteleződ, de jó, mert egy színtelen alap megvédi és erősíti a körmeidet, továbbá a mágneses körömlakk is tovább fog tartani.
 3. Alkalmazz egy réteg mágneses körömlakkot, de még ne használd a mágnest. Ha van egy szilárd réteged, az segít abban, hogy a dizájnt még jobban kiemelje, továbbá, ha nem lesz tökéletes a második réteg, az sem fog annyira kiütközni.
 4. Fogj egy mágnest! Némely ilyen körömlakkhoz jár a mágnes, némelyikhez külön kell megvenned. Több féle mágnest is vásárolhatsz, van például, amelyik csillag alakzatot képez, a másik vízszintes csíkokat, míg megint más például átlós csíkokat.
 5. Most jöhet a második réteg, de mindig csak egy körmöt lakkozz be. Egy kicsivel több körömlakkot használj, mint normál esetben.
 6. Még mielőtt megszáradni, használd a mágnest. Az, hogy miként kell használni, az attól függ, hogy milyen a mágnes, de ne aggódj, mert még ha el is rontod, ez a kreativitásról szól. Azért a tájékoztatót nem árt elolvasni. Arra azonban figyelj, hogy a mágnest ne érintsd hozzá a még nedves körömlakkhoz.
 7. Várj néhány percet, amíg tökéletesen megszárad a lakk, majd kenj rá egy réteg színtelen lakkot, hogy megvédje a vadonatúj körmeidet.

[szerkesztés] Tippek

 • A különböző erősségű, illetve különböző irányból használt mágnesek más-más hatásúak.
 • Nézz körül blogokon és fórumokon, hogy melyik márkát ajánlják, mert nagyon eltérő hatást érhetsz el.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • mágneses körömlakk
 • mágnes a körömlakkhoz, ha alapból nem adnak hozzá
 • átlátszó körömlakk

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ha már egyszer használtad a mágnest, ne lakkozd újra a körmödet. Így valószínűleg csak egy nagy fekete pacát fogsz kapni, és kezdheted az egészet előlről.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag