Linket építeni ingyenesen

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell Linket építeni ingyenesen?

A minőségi linképítés egy költséges folyamat, de ha most indul a weboldalad vagy csak szeretnél ingyenes linkeket szerezni a weboldaladra, akkor sem kell megijedned, hiszen számtalan lehetőség áll a rendelkezésedre.


[szerkesztés] Módszerek

 1. Linkcsere: A linkcsere az egyik leggyakrabban és legkönnyebben használható ingyenes linképítési módszer. Ehhez mindössze olyan weboldalakat kell keresned, amelyekkel meghivatkozzátok egymás weboldalát. Ezt lehetőleg egy cikk formájában tegyétek. Fontos, hogy elsősorban csak olyan weboldalakkal cserélj linket, amelyek tematikában hasonlítanak a tiédre.
 2. Vendégblogolás: Ez a megoldás nagyban hasonlít a linkcserére, hiszen itt is olyan weboldalakat kell keresned, akik hajlandóak kirakni a rád mutató linket tartalmazó cikket a saját weboldalukra.
 3. Wikipédia: Ha a Wikipédiára írsz egy kiváló, minőségi cikket, akkor a forrásokban feltüntetheted a saját weboldalad, ha az kapcsolódik a témához.
 4. Partnerek, beszállítók: Ha vannak beszállítóid, viszonteladóid, akkor megkérheted őket, hogy jelöljenek meg a weboldalukon partnerként.
 5. Márkaemlítések linkekké alakítása: Keress rá a saját vállalkozásodra, és ha találsz olyan cikket magadról, amelyben csak név szerint említenek, de nem hivatkoznak rád, akkor kérd meg őket, hogy helyezzenek el egy rád mutató linket.

[szerkesztés] Tippek

 • Csak releváns oldalakra építs linket.
 • A rád mutató linkeket általában egy cikkben helyezd el.
 • Ne spameld a weboldalad linkjét fórumokon. Ha mégis fórumokon osztod meg a linked, akkor csak úgy tedd, hogy az hasznos legyen a kérdező számára.
 • A minőséget preferáld a mennyiség helyett.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Minimális SEO tudás, hogy meg tudd ítélni egy weboldal erősségét.
 • Cikkírási képesség.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások