Kisfiút vagy kislányt nemzeni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell kisfiút vagy kislányt nemzeni?

Manapság sokat lehet arról olvasni az interneten, hogy fiút vagy lányt nemzeni. Azt szokták mondani a leendő szülők, hogy mindegy milyen nemű is lesz a baba, csak egészséges legyen. Mi van akkor, ha a szíved mégis egyik irányba húz? Győzd meg a gólyát!

[szerkesztés] Lépések

 1. Figyeld a holdat! Létezik olyan módszer, mely a holdfázis mágnesességére alapoz. Ez a technika abból indul ki, hogy a nő születése napján az aktuális holdállás befolyásolja azt, hogy adott hónap folyamán fiú vagy lány fogan meg.
 2. Jónás-naptár: Nagyon hasonlít az előző módszerhez, szintén a holdat kell figyelni. A lényege, hogy ha te például teliholdkor születtél, akkor mindig telihold alkalmával vagy a legtermékenyebb, ezt nevezik a te Jónás-napodnak. Nevét feltalálójáról, Dr. Jónás Jenőről kapta.

[szerkesztés] Ha fiút szeretnél

 1. A hónap páratlan napjain, meleg időjárási körülmények között próbálkozzatok. A Shettles-módszer szerint ovulációkor kell szeretkezni, szakértői vizsgálatok kimutatták, hogy ilyen esetekben a született babák nyolcvan százaléka kisfiú lett.
 2. Egyél kalóriagazdag, sós ételeket, sok húst, szalonnát, halat, tojást, gombát, spenótot, paradicsomot, friss gyümölcsöket. Kerüld a savasító ételeket, melyek bizonyos elméletek szerint roncsolják a fiús spermákat, inkább lúgosíts! Kutatások során kimutatták, hogy a fogantatáskor rendszeresen reggelit fogyasztó nőknek nagyobb arányban született kisfiuk.
 3. Igyatok kávét! Egyes teóriák szerint segít a fogantatásban, ha a férfi szeretkezés előtt megiszik egy csésze kávét. Természetesen nem árthat a nőnek sem egy kis extra koffeinlöket.
 4. Igyatok "csodaszirupot"! Létezik egy olyan babona, mely szerint egy kanálka köhögés elleni szirup az együttlétek előtt segít elűzni a „lányok szellemét”. Elvékonyítja a nyálkahártyát, nem csak a légútit, hanem a méhnyakét is, mellyel kedvező feltételeket alakít ki a fiúk számára.
 5. Állítólag a mélyebb behatolás a fiúknak kedvez. Ez a hüvely kémhatása, valamint a különböző spermiumok eltérő gyorsasága miatt lehet így. Orgazmuskor a hüvely lúgossá változik, ezt a környezetet pedig a kisfiúk jobban kedvelik. Húzz bele, ne állj meg a csúcsig! Egyesek szerint érdemes a férfinak forró fürdőt vennie az aktus előtt.

[szerkesztés] Ha lányt szeretnél

 1. A hónap páros napjain, hűvösebb időben próbálkozzatok. Tudományos kutatások szerint a peteérést megelőzően nagyobb valószínűséggel fogannak meg kislányok, mint fiúk. Célszerű utoljára szeretkezni az ovuláció előtti harmadik napon.
 2. A „lánydiéta” során részesítsd előnyben a sótlan ételeket, a kalciumban, illetve magnéziumban gazdag ételeket, egyél sok tejterméket, tésztát és rizst, diót, valamint kagylót. A zsírszegény étrend is a lányoknak kedvez inkább. Kevés húst és krumplit fogyassz, igyekezz elkerülni a fiús anyukák számára ajánlott ételeket. Igyál sok ásványvizet!
 3. Alacsony vércukorszint. Kutatók szerint az alacsony vércukorszint a lánybébik számára kedvez.
 4. Felszínesebb behatolás során nagyobb eséllyel fogannak meg lányok, mint fiúk. Bizonyos babonák szerint az élvezetekről történő lemondás szintén a gyengébbik nemnek kedvez, mivel az orgazmus során a hüvely lúgossá változik.

[szerkesztés] Tippek

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • szilárd elhatározás, hogy szeretnél gyereket
 • megfelelő étrend

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ne felejtsük el, hogy nem szerencsés a természet törvényeivel szembemenni. Első körben inkább próbáljunk meg megbarátkozni a gondolattal, hogy lehet, gyermekünk nem olyan nemű lesz, mint amilyenre vágyunk, de attól függetlenül biztosan nagyon szerethető lesz.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag, Pader.zsofia