Instagram követőket szerezni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell Instagram követőket szerezni?

Instagram hogyan kell.jpeg

Aki az online világban él, bizony szeretne a social median sok ismerősre, követőre szert tenni. Az Instagram egy trendi, képmegosztó közösségi oldal, amely megkívánja tőled a rendszeres posztolást. Számos kamu oldal kecsegtet rengeteg - nem releváns - követővel, azonban ha valódi szíveket szeretnél gyűjteni, kövesd az alábbi lépéseket:

[szerkesztés] Lépések

 1. Kapcsold össze a közösségi profiljaidat! Ne ragadj le csak az Instagramnál, jelenjen meg a profilod Facebookon, Twitteren vagy akár a saját blogodon!
 2. Készíts változatos anyagokat! Könnyen unalmassá tud válni, ha mindig ugyanazokat a pózokat, vagy tárgyakat fotózod. Egy kis kreativitással csodákat lehet elérni – és persze követőket! :)
 3. Lájkolj a lájkért! A publikus profilok mindenki számára elérhetőek, szabadon követhetők és posztjaik lájkolhatók. Ha aktívan kedvelsz ilyen posztokat, számíthatsz arra, hogy követőid meghatározó hányada innen fog érkezni.
 4. Használd a hashtaget (#)! A releváns szavak, hashtagek alkalmazásával fognak megtalálni téged új követők, így ne spórolj velük!
 5. Vágd össze a képeidet! A statisztikák szerint a kollázsok 20%-kal több lájkot, valamint 25%-kal több hozzászólást kapnak, mint egyedül árválkodó társaik.
 6. Ossz meg minden pillanatot… is! Elmész egy rendezvényre? Készíts róla fotót! Kiruccantál a barátokkal? Örökítsd meg egy képpel!
 7. Kérdezz! Tegyél fel kérdéseket a követőknek aktuális témákkal kapcsolatban! Nyáron érdeklődhetsz a nyári programjaik vagy kedvenc időtöltéseik felől.

[szerkesztés] Tippek

 • Vannak különböző oldalak, amik segítenek Neked a hashtag keresésében, azonban ma már maga az Instagram is nagyon jó tippeket ad. Nem kell mást tenned, mint elkezdened beírni a keresőbe, és már ki is dobja a lehetőségeket.
 • Ha profi szinten tervezed űzni a posztolást, akkor tervezd meg 1-2 héttel előre, hogy milyen bejegyzések fognak kikerülni.
 • Ha vasárnap posztolsz, akkor több elérést kaphatsz, mivel ekkor kevesebben tesznek fel képet.
 • Használd a szűrőket! Sosem árt, ha egy kicsit feldobod a szürke képeket. Ettől még az emlék megmarad ugyanolyan szépnek, de már a képet is nyugodtan mutogathatod.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Okostelefon,
 • Instagram profil,
 • elszántság,
 • követők.

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Vigyázz a képernyőmentéssel! Ma már értesítést küld az Instagram a kép eredeti megosztójának.
 • Kerüld el a számos kamu oldalt, ami rengeteg – nem valódi – követőt ajánl neked.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kamillaakameleon