Ingyenes alkalmazást letölteni App Storeból

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell ingyenes alkalmazást letölteni az App Storeból?

App store.jpg
Több mint egymillió alkalmazás található az App Store-ban, amiket iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokra vagy tabletekre lehet letölteni. Az appok között van fizetős, ingyenes és olyan alkalmazás is, amelynek a letöltése bár ingyenes, az appon belüli aktivitásért (pl. bizonyos tartalmak megtekintéséért) fizetni kell. Pár lépésben leírjuk, hogy hogyan kell ingyenes alkalmazást letölteni az App Store-ból.

[szerkesztés] Lépések

 1. Nyisd meg az App Store-t. Az iOS operációs rendszerrel rendelkező eszközön nyisd meg az App Store-t.
 2. Böngéssz az alkalmazások között. Választhatsz a különböző kategóriák között, vagy megnézheted a legnépszerűbb appok listáját. Mindkét esetben jól elkülöníthetően jelennek meg a fizetős és az ingyenes alkalmazások.
 3. Válassz ki egy alkalmazást. Válassz egy szimpatikus alkalmazást az ingyenes appok közül, majd koppints rá. Ekkor megnézheted az applikáció részleteit, elolvashatod az app rövid leírását. Ha megfelelőnek találod az alkalmazást, koppints egyszerűen a Free/Ingyenes gombra, majd az Install/Telepítésre.
 4. Jelentkezz be. Az alkalmazás letöltéséhez (függetlenül attól, hogy az ingyenes vagy sem) be kell jelentkezni az Apple ID-val.
 5. Töltsd le. Amint beírtad a jelszavad, az alkalmazás letöltése automatikusan megkezdődik. Az app méretétől és az internet sebességétől függően ez lehet csupán néhány másodperces folyamat, de akár pár percig is eltarthat.

[szerkesztés] Tippek

 • Nemcsak a kategóriák között vagy a népszerű appok listájában kereshetsz alkalmazásokat, hanem ha tudod milyen típusú applikációt keresel, akkor egy-két kulcsszóval rá is kereshetsz a keresőben.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • iOS operációs rendszerrel rendelkező eszköz
 • Apple ID
 • Internetkapcsolat

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Bár az ingyenes applikációkért valóban nem kell fizetni, de a letöltésre internetkapcsolatra van szükség, így figyelj arra, hogy nagy méretű appokat ne mobilinterneten keresztül tölts le.
 • Legyen friss az operációs rendszered. Egyes appokat nem lehet letölteni régi operációs rendszerrel, ilyenkor érdemes frissíteni.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

BoglarkaS, Nárcisz10