Ingyen online pókerezni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell ingyen online pókerezni?

online póker ingyen

Pókerezni jó, online pókerezni még jobb, hiszen mindig újabb és újabb ellenfelekkel szemben tökéletesítheted tudásodat. A komolyabb online póker játéktermek ugyan alapvetően fizetősek, de ha csak játszani és gyakorolni szeretnél, és nem akarsz részt venni szerencsejátékban, akkor is számtalan lehetőséged van. Az alábbiakban az online póker játékokkal most ismerkedőknek adunk tanácsokat.

[szerkesztés] Lépések

 1. Keress eleve ingyenes online (flash) játékokat összegyűjtő oldalakat a neten, a kártyajátékok között általában pókert is találsz majd.
 2. A Facebookon is több ingyenes online póker játékban teheted próbára a tudásodat. A bal oldali menüben válaszd az alkalmazásközpontot, majd a játékok között a kártyajátékokat!
 3. A professzionális póker oldalak nagy része ugyan alapvetően fizetős, de a jobbak lehetőséget kínálnak úgynevezett „próbajátékra” (practice play), hogy megismerd az oldal működését. Ez ingyenes, tehát ha nem akarsz tétben játszani, a próbajátékot kell újra és újra választanod.
 4. Ezeken az oldalakon általában regisztrálnod kell, vagyis legalább az e-mail címedet meg kell adnod.
 5. Ezután le kell töltened egy póker szoftvert a játék elindításához – ezért semmiképp se fizess! A komolyabb pókeroldalak a programot ingyenesen biztosítják számodra. Van olyan változat, amely már zsetonokat is tartalmaz, de ha csak ingyen akarsz játszani, akkor olyan oldalt és szoftvert válassz, amely pontokban vagy virtuális pénzben számolja az eredményt valódi pénz helyett.

[szerkesztés] Tippek

 • A póker alapvető szabályainak áttekintésében, az angol elnevezések közötti tájékozódásban segíthet, ha elolvasod a Texas Hold’Emről írt cikkünket.
 • A nagyobb online pókeroldalak az ingyenes játékban részt vevők legjobbjait meghívják egy-egy nevezési díj nélküli tornára, ahol akár valódi pénzt is lehet nyerni. Mielőtt azonban egy ilyen tornán elindulsz, győződj meg arról, hogy tényleg nem kell fizetned a részvételért, és hogy nem zsetonokat, hanem valódi (beváltható) pénzt kapsz! A nyereményt természetesen nem kell újra pókerezésre fordítanod.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Érdeklődés a póker iránt
 • Internet
 • Önuralom – az online pókerezés gyorsan szenvedéllyé válik!

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Az online pókerezés gyorsan függővé tesz – még akkor is, ha ingyen játszol!
 • Az ingyenességnek általában megvan a maga ára: a flash játékoknál például gyakran reklámok jelennek meg a pókerasztal körül, a Facebookon a póker játékok elindításával pedig hozzáférést adsz a játék készítőinek az alapadataidhoz.
 • Az ingyenes online pókeroldalakat keresve olyan honlapokkal is találkozhatsz, amelyek számítógépes vírust hordoznak (például felugró reklámokat jelenítenek meg böngészés közben). Ezért az online pókerezést legjobb egy friss vírusirtó védelmében elkezdeni!
 • Ha mégis úgy döntesz, hogy fizetsz egy online póker oldalon, fokozottan ügyelj az adataid biztonságára! Válassz nagy nevű, régóta működő oldalt. Soha ne add meg bankkártyád adatait, ha lehet, inkább valamilyen biztonságos fizetési módot használj (pl. PayPal). Ha átutalással fizetsz, egy kifejezetten ilyen célra fenntartott kártyáról vagy számláról utalj, amelyre mindig csak kisebb összegeket töltesz – így ha megtörténik a baj, akkor sem ér nagy kár. Tudnod kell, hogy ha fizetsz az online pókerezésért, az már szerencsejátéknak minősül, amelyben 18 év alatti személy nem vehet részt!

[szerkesztés] Források, hivatkozások

Az oldal szerzői

JViki