Hogyankell:Alapítói üzenet

Innen: Hogyankell.hu

Legyél Te is szerzőnk!

Kolma-kornel.jpg

Mint azt bizonyára tudod, a Hogyankell.hu Wikin szereplő cikkeket Önkéntesek írják, ez fejlődésünk motorja. Amikor 2011 augusztusában elindítottuk az oldalt, magunk sem gondoltuk, hogy másfél év múlva már havonta 200 ezren olvassák a nálunk fellelhető praktikus tanácsokat.

Ahhoz azonban, hogy még több területen tudjunk segítséget nyújtani, Rád is szükség van!

A Hogyankell.hu egy önfenntartó hibrid vállalkozás, mely a külföldön már működő Wikihow.com modelljét honosította meg Magyarországon. Ennek három fő pillére:

  1. Üzleti vállalkozásként arra törekszünk, hogy a minimális reklámbevételekből finanszírozzuk fenntartásunkat és növekedésünket.
  2. Akárcsak a kormányzat által finanszírozott közösségi projektek esetében (pl.: játszóterek építése), a tudást díjmentesen tesszük elérhetővé.
  3. A civil kezdeményezésekhez hasonlóan arra törekszünk, hogy a közösségi tudást folyamatosan gyarapítsuk. A tartalom tulajdonosa nálunk maga a közösség, mely munkájával hozzájárul a Hogyankell.hu bővítéséhez.

Ha szeretnél részt venni a kezdeményezésben, látogass el Közösség oldalunkra, ahol megtudhatod, hogyan vehetsz részt cikkíróként, szerkesztőként annak az álomnak a megvalósulásában, mely 2011-es indulása óta Magyarország legnagyobb ingyenes tudástárának létrehozását célozza meg.

Ha szeretnél bennünket személyesen megismerni és egy, a Hogyankell.hu szerkesztését ismertető mentori tanfolyamon részt venni, jelentkezz az info@hogyankell.hu címen.


Kolma Kornél

alapító

Az oldal szerzői

Hogyankell, Kiscsillag