Google keresőben előre kerülni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell Google keresőben előre kerülni?

Google.png

Minél előrébb szerepel egy honlap a keresőben, annál több látogatóra, vevőre és bevételre számíthat. Az alábbi lépések segítenek a Google keresőben előre kerülni.

[szerkesztés] Lépések

 1. Egyértelműen határozd meg a honlapod témáját! Egy honlapon belül ne keverj több témát, amiknek semmi közük egymáshoz. Hasonló témákat is csak óvatosan, a legjobb egy téma egy honlap.
 2. Figyelj az url beállításokra! Sokkal könnyebben érthető mind a látogatók, mint a keresőrobotok számára, ha az url a cikk címét tartalmazza, mintha az alábbi módon néz ki: www.domainnev.hu/?page_id=74"
 3. Készíts értékes tartalmat a honlapodra! Minél több érdekes, informatív, hasznos tartalom van a honlapodon, annál nagyobb esélyed van, hogy a Google előre sorolja az oldaladat, mert a Google célja, hogy a látogatók kérdéseire, kereséseire a legjobb választ adja. Ahhoz, hogy minél érdekesebb legyen a tartalom, használj alcímeket, tagold a tartalmat, hogy könnyen áttekinthető legyen, használj képeket, videókat! Ne felejtsd el a kulcsszavakat is használni minél több formában az adott aloldalon!
 4. Használj linkeket! A weboldaladon belül hivatkozz a többi cikkedre, használj kifelé mutató linkeket is, és érd el, hogy más honlapok hivatkozzanak a Te honlapodra!
 5. Title tag és meta description Ne felejtsd el beállítani a title-t és meta descriptiont, mivel a keresőrobotoknak ez hasznos információ az oldal tartalmáról!
 6. Frissítsd rendszeresen a honlapodat! Nem elég, ha csak egyszer raksz ki értékes tartalmat a honlapodra, ezt tedd rendszeresen! Minél gyakrabban, annál jobb!
 7. Használd a közösségi médiát! Oszd meg minél több helyen a cikkeidet!


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Weboldal
 • Webelemző szoftver, Google Search Console, Google Analytics
 • Kreativitás
 • Szorgalom


[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Az embereknek készítsd a honlapodat, ne a keresőrobotoknak!
 • Ne optimalizáld túl a honlapot, mert annak negatív hatása lehet!


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Evus