Elkapni a hűtlen házastársat

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell elkapni a hűtlen házastársat?

Hutlenseg-bizonyitasa.jpg

Láttál bizonyos jeleket, és az agyad elkezdi összerakni a részeket. A társad későn jár haza, vagy túl sokat túlórázik. Amikor hazajön, szótlanul megvacsorázik, aztán a gépe elé ül, és fura kifogásokkal él, ha kérdezed. Ha úgy véled, hogy megcsal, íme néhány trükk, amivel kémkedhetsz utána.

[szerkesztés] Lépések

[szerkesztés] Telefonbeszélgetés

 1. Úgy gondolod, hogy időnként otthonról is felhívja a szeretőjét mielőtt lefekszik aludni vagy amikor azt gondolja, hogy te nem hallod? Amikor gyanítható, hogy esetleg telefonálni fog, tégy be egy diktafont a szobába, így rögzítheted a beszélgetést, ha hívja a szeretőt.
 2. Használj babamonitort! Ez egy olcsó módja annak, hogy hallgasd, mit beszél, amikor nem vagy mondjuk a szobában. Fontos azonban, hogy jól rejtsd el mindkét készüléket, nehogy lebukjál.
 3. Kémkedj a telefonján, számítógépén! Ha hozzáférsz a párod telefonjához, az sok mindent elárulhat. Megnézheted az üzeneteit, kit hívott stb. Akár olyan sms-t is találhatsz, amiben a barátainak mesél arról, hogy nem tudja, mi tévő legyen. Ne feledd, az is lehet, hogy álnevet használ a szeretője esetében.
  • Ellenőrizd az e-maileket és a chat üzeneteket.
  • Fel is törheted az e-mail fiókját, bár ez végképp nem túl etikus.
  • Az is sokat elárul, ha az utóbbi időben megváltoztatta például a jelszavát, amit te is tudtál.

[szerkesztés] Kémkedj otthon

 1. Használj bármilyen eszközt! Beszerezhetsz például apró kamerát, amivel megfigyelheted. Ezek ma már nagyon diszkrétek, könnyű őket elrejteni.
 2. Szerezz be egy GPS-t. Így követheted, hogy merre jár, és mennyi ideig marad ott.
 3. Számold a kilométereket. A GPS egyszerűbb alternatívája lehet, ha rögzíted a kilométeróra állását, így kiderülhet, ha például nem csak munkába ment.
 4. Figyeld a barátai viselkedését. Ki az, akit a legtöbbet lát mostanában? Ő a te barátod is? Találkozz vele, hátha látod rajta a bűntudatot. Ne tegyél fel neki direkt kérdést, ne akard, hogy választania kelljen köztetek. Sokszor az, amit az emberek nem mondanak el, legalább olyan hasznos, mint amit elmondanak.
 5. Ellenőrizd a hívott számokat. Ha meg tudod tenni, szerezd be a hívások listáját, és keress gyanús jeleket (pl. egyre sűrűbben hív egy bizonyos számot).
 6. Figyeld meg a viselkedésének változásait. Ha változik, hogy milyen ruhákat hord, többet ad magára, elkezdett fogyózni, hűvös, ellenséges és távolságtartó lett, nem beszél a jövőbeni terveiről, nem érdekled, nem érdekli a szex és hasonlók.
 7. Keresd a titkokat! Ha dugdossa a telefonod, hogy hozzá ne férj, az is egy jel. Vagy nézd meg a számítógépén a szemetesét, mit dobott ki…

[szerkesztés] Kapd el (vagy sem)!

 1. Ha tényleg azt hiszed, hogy a párod megcsal, de ennek konkrét jeleit nem találtad, akkor:
  • Gondolkodj el rajta őszintén, hogy miért nem bízol benne. Van bármi oka, akár valós akár képzelt, hogy nem hűséges? Vagy annak, hogy te így érzed?
  • Csak azért, mert kevésbé érdeklődik irántad, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy megcsal. Lehet, hogy valóban sokat kell dolgoznia vagy egyszerűen több időt szeretne tölteni a barátaival. Gyakran az együttélés során az emberek egyszerűen elhidegülnek egymástól.
 2. Feltételezd, hogy mi lehet a helyzet! Ha a kedvesed megcsal, lehet, hogy óvintézkedéseket tesz, hogy le ne bukjon, ezért nem küld e-mailt vagy telefonál otthonról. Nem fog elmenni a munkahelyéről, amikor azt mondja, hogy sokáig dolgozik, mert lehet, hogy felhívod. Talán ragaszkodik a szokásos rutinjaihoz is, és azt az időt használja fel arra, hogy a másikkal találkozzon. Ha csak szexuális kalandról van szó, azt rövid idő alatt is intézhetik.
 3. Állíts csapdát! Szerezz egy jó kamerát, amit el tudsz rejteni, egy GPS-t, amit a kocsijába teszel, rejts el egy hangra aktiválódó diktafont az ágyad alatt. Aztán tervezz egy vidéki utat magadnak 2-4 napra és mondd el a párodnak.
  • Ossz meg részleteket az utazásodról vele, például hogy hova mész, mit fogsz csinálni.
  • Pakolj össze, rakd rendbe a lakást, hogy tényleg úgy tűnjön, hogy elmész, közben persze maradj a városban.
 4. Menj el. Hívd fel a „reptérről” vagy amikor odaérsz, ahova mentél, és kérj tőle elnézést, hogy este nem fogod tudni felhívni valami miatt.
 5. Kövesd GPS-en a kedvesed, és ha hosszabb időre elmegy otthonról, nézd meg, hová.
  • Kövesd őt egy bérelt kocsival.
  • Ha egyszerűen haza megy, parkolj a házhoz közel, és lesd meg, mi történik.
 6. Ismételd meg, ha szükséges.
 7. Ha rajtakaptad valamin, akkor előbb is hazatérhetsz.

[szerkesztés] A kémkedés után

 1. Ha most sem találtál semmi bizonyítékot arra, hogy megcsal, akkor itt az ideje, hogy elkezdj benne bízni.
 2. Ha van bizonyítékod arra, hogy megcsal, ülj le vele beszélgetni, és döntsétek el, hogy mi legyen.

[szerkesztés] Tippek

 • Viccelődj vele a megcsalásról – a reakciója árulkodó lehet.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • GPS
 • kamera
 • bérelt autó
 • diktafon
 • babamonitor

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Minden kapcsolatban fontos a bizalom. Ha ez nincs meg, akár megcsal a házastársad, akár nem, érdemes elgondolkodni rajta, hogy van-e értelme ennek a kapcsolatnak.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag