Egyéjszakás kalandokat kezelni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell egyéjszakás kalandokat kezelni?

Flirt.jpg

Forró nyári éjszaka, egy vonzó idegen és egy pohár bor: tökéletes recept az egyéjszakás kalandhoz. De vajon mit tegyünk? Belemenjünk a játékba vagy álljunk ellen? Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, az viszont nem mindegy, hogy hogyan viselkedünk, ha végül a kaland mellett döntünk.

[szerkesztés] Lépések

 1. Gondold át, hogy felkészültél-e rá! Személytől és élethelyzettől is függ, hogy valaki készen áll-e egy hasonló kalandra, ezért alaposan gondold át, hogy valóban szeretnél-e belemenni! Ha nem vagy még kész, akkor könnyen megtörténhet, hogy másnap lelkiismeret-furdalást és megbánást fogsz érezni, ahelyett, hogy a kellemes pillanatokra emlékeznél. Jó taktika, ha átgondolod, hogy hogyan ítélnéd meg, ha egy barátod csinálna hasonlót! Ha éppen kibontakozóban van egy új kapcsolatod, azt is mérlegeld, hogy milyen hatással lehet arra!
 2. Megfelelő partnert válassz! Az egyéjszakás kaland során a legfontosabb, hogy meglegyen a fizikai vonzalom. Emellett figyelj oda, hogy megbízható(nak tűnő) partnert válassz! Már az elején puhatold ki, hogy nincsenek-e furcsa szokásai, vágyai (a csókolózás jó próba lehet), hogy ne kerülj később kínos helyzetbe!
 3. Flörtölj! Az együttlétet a flört előzi meg. Ez jó alkalom a partnered feltérképezésére, illetve a vágyak felkorbácsolására. Ha megvan köztetek a vibrálás, akkor jöhet a következő lépés, ha nem, akkor a lelépés.
 4. Kapcsold ki a hangokat! Ha végül a kaland mellett döntesz, add át magad a vágynak! Ne a következő lépésen gondolkozz, csak élvezz ki minden pillanatot, hiszen egy ilyen éjszakának éppen a spontaneitás adja meg a varázsát!
 5. Megfelelő helyet válassz az együttlétre! Lehetőleg ne a disco mellékhelyiségében essetek egymásnak! Nyáron, melegben egy félreeső szabadtéri helyet is választhattok, de egy szobát is kibérelhettek. Van, aki a saját lakását preferálja, ilyenkor érdemes előre felkészíteni a terepet (ugyanakkor nem feltétlen tanácsos felvinni magunkhoz egy idegent, ahogy azt a Figyelmeztetéseknél is olvashatod).
 6. Mindent próbálj ki! Mivel alkalmi partneredet nagy eséllyel sosem látod viszont, szabadon, gátlások nélkül átadhatod magad az élvezeteknek. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy megvalósítsd fantáziáidat.
 7. Legyél aktív! Ne hagyd, hogy kizárólag a partnered irányítson! Kezdeményezz! Ez mindkettőtök számára élvezetesebbé teszi az estét.
 8. Ne gondolj folytatásra! Lehet hallani olyan történeteket, amikor egy forró együttlét később kapcsolathoz vezetett, de ez a kivétel, ami erősíti a szabályt. Ne áltasd magad azzal, hogy több is lehet belőle, ezzel csak fájdalmat okozol magadnak!
 9. Még sötétben lépj le! Egy klasszikus egyéjszakás kaland véget ér, még mielőtt felkel a nap. A másnapi ébredés egy idegen mellett a legtöbb esetben igen kínos mindkét félnek, ami az egész éjszakára és a későbbi emlékekre is rányomja a bélyegét.

[szerkesztés] Tippek

 • Készülj fel! Ha tudod, hogy benne van a pakliban, hogy ágyban kötsz ki egy idegennel, gondolkodj előre (persze egy egyéjszakás kalandot nehéz előre megjósolni)! Nőknek például érdemes frissen szőrteleníteni és csábos fehérneműt húzni. A férfiaknál pedig jó pont, ha az alsónadrág nem szakadt. :-) Ha a saját lakásodra vinnéd, akkor indulás előtt pakolj el, és tedd szabaddá az ágyat!
 • Egy ital segít: Az ellazulásban segíthet egy pohár bor vagy sör. De tarts mértéket: szédelegve nem kellemes az együttlét, ráadásul az alkoholfogyasztás a teljesítményt és az ítélőképességet is befolyásolja!
 • Mindig védekezz! Bár az egyéjszakás kaland varázsát valóban a spontaneitás adja, a védekezésről azonban sose feledkezz meg! Nem csak a betegségeket, de a nem kívánt terhességet, illetve apaságot is elkerülheted így! Bár az általános felfogás szerint a férfi dolga gondoskodni a gumiról, egyáltalán nem ciki, ha a nő is felkészül az ilyen esetekre.
 • Csak ismeretlennel kezdj! Az egyéjszakás kaland egyik fontos jellemzője, hogy többet nem látjátok viszont egymást. Ezért tabu ismerőssel kezdeni. Egy ilyen „baki” később hatással lehet a kapcsolataidra, ráadásul nagyobb az esély arra, hogy fény derül rá a barátaid körében, vagy megbánod a történteket.

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ne vidd fel a lakásodba! Elég kínos szituáció, amikor egy idegen emberrel ébredsz a saját lakásodban. De nem csak ez okozhat kényelmetlenséget: ha a partnered többet szeretne vagy csak egyszerűen nincs kedve lelépni, akkor kezdhetsz gondolkodni azon, hogy hogyan is tessékeld ki finoman. Mert reggelit azért nem akarsz neki csinálni, ugye? És persze az is kérdés, hogy a választott idegen valóban annyira megbízható-e, hogy beengedd a lakásodba?
 • Ne add meg az elérhetőségeidet! A legtisztább, ha nem cseréltek telefonszámot, hiszen ha valóban egyéjszakás kalandról van szó, akkor minek is keresnétek egymást később?
 • Ne árulj el sokat magadról! Sok esetben az egyik fél mégsem egyéjszakás kalandnak éli meg az együtt töltött időt, és lehet, hogy nyomozómunkába kezd. Ha túl sokat árultál el magadról, akkor egy közösségi oldalon könnyen a nyomodra bukkanhat. Ha nem akarod, hogy megtaláljon, minél kevesebb információt ossz meg vele! A vezetéknevedet például tanácsos titokban tartani (kivéve, ha Kis, Nagy vagy Kovács :-)), és a munkahelyedet se áruld el!

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Egy vonzó partner
 • Egy megfelelő helyszín az együttlétre
 • Egy pohár ital
 • Önbizalom
 • Vágy
 • Védekező eszközök

[szerkesztés] Felhasznált források, kapcsolódó webcímek

Az oldal szerzői

Andi02