Csajozni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell csajozni?

Csajozni.jpg

Van, akinek már-már születési előjoga, hogy könnyen tud csajozni. Szinte kisujját sem mozdítja, és nők tucatjai legyeskednek körülötte. A többség számára azonban komoly feladatot jelent ismerkedni lányokkal, flörtölni csajokkal vagy egyszerűen kapcsolatot teremteni nőkkel. Most a csajozás forgatókönyvének vázolásával és hasznos tanácsokkal azon férfiaknak igyekszünk segíteni, akik tudatosan szeretnének sikereket elérni a csajozásban és nem csak várnak arra, hogy becsöngessen hozzájuk Végzetük Asszonya. A csajozás maga kész stratégiai játék.

[szerkesztés] Lépések

 1. Szólítsd meg a lányt! Miután kiválasztottad a célpontot, testbeszédeddel (szemkontaktus, testtartás, mosoly) már üzened felé, hogy meg fogod szólítani. A nyitásnak is különböző technikái vannak: indirekt (ti. valami apropóján szólítod meg) és direkt (ti. nyíltan megmondod szándékaidat).
 2. Kezdeményezz beszélgetést! Ha megszólításodra pozitív a válasz, a beszélgetés spontán módon is kialakul. A beszélgetés biztosítja a keretet a bizalomépítéshez és vonzalomkeltéshez, illetve vonzalom megerősítéséhez.
 3. Kvalifikálás. Keress olyan tulajdonságokat a csajban, amelyek fontosak számodra.
 4. Építs bizalmat a nőben! A nők az érzelmeikkel kommunikálnak, így fontos, hogy minél előbb úgy érezze és fogalmazza meg magának, hogy mennyi közös van bennetek.
 5. Kelts vonzalmat! A vonzalomkeltés sikere nem a bókokban rejlik. Ha a kitüntetett figyelmet egyszer csak megvonod a lánytól, és eddig mindent jól csináltál, törekedni fog arra, hogy visszakapja, ami most hiányzik.
 6. Eszkaláld a nőket! Fontos, hogy a lépéseket fokozd és a lány reakcióinak megfelelően haladj előre.
 7. A csajok zárása. Ha kapcsolatba léptél egy lánnyal, flörtöltetek, úgy tudod lemérni a sikeredet, ha tudod zárni. Odaadja a telefonszámát, e-mail címét, facebook elérhetőségét?
 8. Csajozás telefonon. A lány megadta a számát, mindenképpen csörgesd meg, hogy nem kamu számot mondott-e. Másnap hívd is fel! Néha küldj neki random sms-t, hogy tudatában maradj.
 9. Találkozzatok: az első randi. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy túlagyalják az első randit. Légy laza és tudatosítsd: a cél, hogy megismerd és jól érezd magad vele. Még az is lehet, hogy 5 perc után menekülnél!
 10. A csábításhoz és a szexhez vezető út. Ahhoz, hogy intim közelségben folytassátok az ismerkedést két dolog kell: vonzalom és bizalom. Ha jól csináltad a folyamatot, nincs akadálya, hogy meglátsd a hálószobában.
 11. Párkapcsolat. Ez már egy komoly döntés, ahol a vonzalmon túl más szempontokat is mérlegelnetek kell. Itt fontos az őszinteség és a nyílt kommunikáció.


[szerkesztés] Tippek

 • Ne hezitálj, szólítsd meg! Az úgynevezett 3 másodperces szabály pontosan azt védi ki, hogy frusztráló gondolati körökkel lebeszéld magad arról, hogy megismerj egy vonzó és ismeretlen nőt.
 • Légy tudatos! Fontos, hogy saját önértékelésed pozitív legyen, ami megalapozza, hogy pozitív kisugárzásod mások számára is észlelhető legyen.
 • Figyelj a testbeszédre! Mosolygás, testtartás, érintések. A kommunikáció leginkább jelentéssel telített elemei, amelyeket a nők nagyon jól értenek.
 • Új gondolkodási keret: Te vagy a főnyeremény. A nők érezni akarják, hogy nekik kell megszerezniük valakit, aki a jutalmuk lehet. Azon férfiak, akik a csillagokat hozzák le nekik az égből, érdektelenek számukra.
 • Mindig legyen kézzelfogható eredménye a kapcsolatteremtésnek.
 • Egyszerre szervezz több randit. Legyen a találkozás aktív (pl. séta, fagyizás, kiállítás és zárásként akár egy kis spontán salsaparti a vársosháza előtt). Gyűjtsetek közös élményeket és ismerjétek meg egymást így!

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Vonzó személyiség és vonzó életstílus
 • Önbizalom és magabiztos kiállás
 • Ápolt külső, saját stílus
 • Egyedi csajozós dumák, amelyek nyomot hagynak a lányokban
 • Flexibilitás és szociális szabadság
 • Kreativitás, hogy ne csak egy legyél a sok körül

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • A sikeres csajozás első lépése, hogy magaddal rendben vagy-e. Amint lejátszottad saját belső meccseidet (szorongás, kisebbrendűségi érzés, elégedetlenség magaddal szemben) és önértéktudatod birtokába kerültél, elkezdhetsz a nőkkel is foglalkozni.
 • A nők gyakran tesztelik a férfiakat (shit tesztek). Itt nincs választás: át kell menni rajtuk.
 • Sokszor a gondolkodás csak gondokat szül, ezért hezitálás helyett a tettek mezejére kell lépni és kipróbálni az új ötleteket tét nélkül. Nem, senkit nem érdekel a tömegből, hogy mit csinálsz!
 • Nem elég, ha vicces és szórakoztató vagy! Legyél egyszerre vicces és pimasz, ettől lesz izgalmas játék az ismerkedés, amit már megtapasztalhatsz egyetlen intenzív ismerkedési tréning során is.

[szerkesztés] Kapcsolódó videók

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Hogyankell, Kiscsillag, PUA.HU