Csábítani

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell csábítani?

Csabitani.jpg
Irományom azoknak az embereknek szól leginkább, akiknek kissé nehezebben megy a hódítás művészete. Leírtam néhány alapszintű technikát, melyekkel nagyrészt sikeres kimenetelű egy hódítás.

[szerkesztés] Lépések

 1. Ha már megvan az ideális „áldozat”, picit férkőzz közelebb hozzá, hogy ha esetleg ő még nem vett észre, megtehesse. Mert ugye senkinek nem lehetnek olyan naiv elvárásai, hogy a fiú is egyből észrevegye (persze vannak kivételek). Ennyi, amit neked a szó szoros értelemben lépned kell.
 2. Ez után annyi a teendőd, hogy tiszteld, és szeresd magad, a testedet, lelkedet egyaránt és azt, aki vagy. Ennek természetesen látszania kell rajtad, ahhoz, hogy érjen is valamit, de végül is, ha megvan, az látszik.
 3. Találd föl magad. Ne látszódjon egy km- ről, hogy tetszik neked, és be vagy rezelve. Tudom, hogy ez fölemelő pillanat, izgulsz stb., de ő is csak egy ember, ezt ne feledd.
 4. Minden ember rabul ejthető egy magabiztos tekintettel. Tudj beszélni a szemeiddel, hiszen nem csak arra valók, hogy nézz ki a fejedből, hanem arra is, hogy tükrözzék azt, aki vagy, amit akarsz, amit gondolsz. Nem hiába van megfogalmazva az a mondás, hogy „a szem a lélek tükre”. Mikor valaki rád néz, először a tekinteteddel találkozik (vagy ha az első helyet épp a melleid foglalják el, akkor is a dobogó második fokán a tekintet áll), így meg kell tanulnod játszadozni a pillantási technikákkal.
 5. Ha már el tudod mondani valakinek a tekinteteddel, hogy mi a célod, jöhet a jó meggyőző képességgel bíró mosoly. Ez a párosítás „halálos”erővel bír. Ez elől a legmakacsabb kiszemelt sem menekülhet.
 6. Ne feledd, minden ember egy magabiztos, erős kisugárzású partnert keres, akin látszik, hogy mit akar. Én legalábbis nem hiszem, hogy van olyan, aki egy olyan jellemtelen figurát keresne maga mellé, de persze mindig vannak kivételek, föl kell készülni mindenre.
 7. Mindig tudd megkülönböztetni a mozdulatokból, gesztusokból, hogy a hódításra váró egyed mit akarhat tőled (akarja hallani a hangod, vele a gondolataidat is vagy elég neki, ha az ágyában fetrengsz meztelenül). Aztán természetesen dönts el te is, hogy mi a cél. Természetesen ezt mind azért, hogy ne áltasd magad. Indíts eleve tiszta lappal.
 8. Tudj bánni a testeddel. Ismerd a képességeid, legyél tisztában azzal, hogy mi a különleges benned/rajtad és azt próbáld kihangsúlyozni.
 9. Érzékien érj hozzá, de persze ne nyomulj ezerrel, mert megtörténhet, hogy „nyominak” titulál, és azt te sem akarhatod. Apró, ellenállhatatlan mozdulatokkal közeledj. Érződjön, hogy érdekel téged.
 10. Bátran nézz a szemébe, te hozd zavarba őt, ne ő téged (tudom, hogy nehéz).
 11. Legyél mindig titokzatos, az sem baj, ha nincs mit titkolni, benned legyen mindig fölfedezni való már első pillantásra. El kell érd az első alkalommal, hogy akarja tudni, hogy ki vagy, és ha a telefonszámodat úgy adod le, hogy egy csillaggal helyettesíted az utolsó számjegyet (ami egy nagyon jó trükk), akarja kitalálni, érje meg neki az a pár SMS vagy hívás. (Ez persze csak egy plusz ötlet, aki komolyabban látni akarja, hogy mennyire fontos a pasinak az ügy)
 12. Találd meg a neked való illatot, ami kellemes, vonzó. Sokat számít az illat, a haj, a kéz stb. ezekkel mindig állj napra készen. Ezeket nem e cikk keretén belül kell megvitatni, de a lényeg érthető, gondolom.

[szerkesztés] Tippek

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • magabiztosság

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ezen lépések nem száz százalékig vezetnek sikerhez. Lehetnek esetek, amikor nem jön be a trükk, de ennek különböző okai lehetnek, nem feltétlenül az előbbiekben leírtakkal van a probléma. Embere is válogatja, de a legtöbbnél sikerül tapasztalataim szerint. Megtörténhet, hogy elutasítanak mindezektől függetlenül, de hát ez vele jár, az elbukás veszélye mindig fenn áll.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

 • Nagy Orsolya pályázata a Hogyankell.hu cikkíró versenyére

Az oldal szerzői

Kiscsillag