Cikkek:Megbízható csomagküldés a DPD-vel

Innen: Hogyankell.hu


Megbízható csomagküldés a DPD-vel

Https- csomagnet.hu - 2021 december - Cikk1.jpeg

A DPD futárszolgálat közel 40 éve biztosítja a küldemények kézbesítését, naponta több millió küldeményt juttatnak el a címzettekhez. Nem csak a kiszállításban bajnokok, a környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás is fontos számukra.

A DPD futárszolgálat

A DPD futárszolgálat a legnépszerűbb csomagküldő vállalatok közé tartozik. Széles lefedettségük mellett környezetvédelmi újításokkal is kiveszik a részüket a Föld megmentéséből. Az évek során közel 15%-kal csökkentették a közúti szállítás miatt kibocsátott szén-dioxid mennyiségét.

Emellett egy rendkívül nemes cél érdekében 2019-ben adományozóként és csomagszállító partnerként is csatlakoztak egy kórházi eszközök beszerzését támogató akcióhoz.

A DPD szolgáltatásai

A futárszolgálatnak több csomagküldési szolgáltatás is szerepel a tarsolyában, például a DPD Classic. Ez a szolgáltatás abban az esetben szerencsés, ha belföldre szeretnél küldeményt feladni, és a szolgáltatás díját készpénzzel fizetnéd.

Természetesen utánvétes fizetésre is van mód, amely az egyenleg rendezése után 7 munkanapon belül jelenik meg a megadott bankszámlán egyenlegként.

A DPD Delta szolgáltatás azok számára kényelmes, akik a belföldi küldeményeket bankkártyával vagy banki átutalással szeretnék kifizetni. Utánvétre itt is lehetőség van a Classic típusú szolgáltatáshoz hasonlóan. Ezt a szolgáltatást azonban 16:45-ig adhatod le, hogy másnap garantáltan elszállítsák a küldeményt.

Rendeld meg a DPD csomagküldő szolgáltatásait a Csomagnet.hu-nál, hogy gyorsan és könnyedén intézhesd küldeményed feladását!

Külföldi csomagküldés

A DPD futárszolgálattal lehetőség van akár külföldi küldemények szállítására is. Azokba az országokba, amelyek velünk szomszédosak, akár két munkanap alatt is kiszállíthatják küldeményed. Az ennél távolabbi országokba pedig akár 5 munkanap alatt is eljuthat a küldeményed a címzetthez.

A DPD Classic Export, vagyis a külföldi csomagküldés esetében csak bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással rendezheted a szállítás díját. Valamint külföldre utánvétes szolgáltatás nem vehető igénybe.

Erre figyelj csomagküldésnél

A DPD-vel való csomagküldésnél érdemes néhány dolgot észben tartani a küldemény sikeres kézbesítésének érdekében.

A Classic szolgáltatás esetén, ha délután 5 óráig rendeled meg az elszállítást, másnap már a futárszolgálatnál is lehet a küldeményed. A Delta esetében ez az időpont 16:45.

A belföldi küldeményekhez hasonlóan a DPD külföldi szolgáltatásait is 5 óráig kell megrendelned, valamint kifizetned. Így a következő napon csomagod már a futárcég furgonjában pihen!

Fontos, hogy bármelyik szolgáltatást is veszed igénybe, törekedj a maximális súlyhatáron belül maradásra, valamint a megfelelő csomagolásra.

Rendeld meg a Csomagnet.hu honlapján elérhető küldemény kalkulátor segítségével a legmegfelelőbb és legjobb árú szolgáltatást!