Cikkek:Így okosítsd a TV-det Android TV box-szal

Innen: Hogyankell.hu


Így okosítsd a TV-det Android TV box-szal

Https- ezone.hu - 2021 december - Cikk2.jpeg

Manapság, amikor az okostelefonok, egyéb okoseszközök, okosotthonok korát éljük, már szinte alapvető elvárás, hogy mindenünk okos legyen. Azonban léteznek még hagyományos TV-k, amelyeken “csak” TV műsorokat tudsz nézni. Mit tegyél, ha ez nem elég neked? Mutatjuk a megoldást!

A tartalomfogyasztási szokások rengeteget változtak az elmúlt évtizedben. A TV okosítók maximális szabadságot adnak neked, felejtsd el a TV előfizetésedet.

Mi az a TV okosító?

Az Android TV box olyan eszköz, amely a hagyományos TV-ből smart TV-t csinál, vagyis úgy fogyasztod a médiát, ahogy neked tetszik. Elfelejtheted a reklámokkal megszakított műsorokat, a hagyományos híradókat, és azokat a híreket falhatod, amelyek neked tetszenek. Ráadásul nem leszel kőbe vésett műsorrendhez kötve, akkor nézel egy sorozatot, filmet, amikor csak akarod, amikor ráérsz. Ezáltal időd szabadul fel, amit magadra vagy a családra, barátokra fordíthatsz.

A hétfői adásszünet már maga a kőkorszak, amire már alig emlékszik valaki. És mesét sem csak az esti torna után nézhetsz, ha jön a TV maci.

A TV okosító egy kis dobozka és egy távirányító. A boxot a hagyományos, buta TV-hez, illetve a nethez kell csatlakoztatni, és máris kész az okos TV. A megszokott funkciók mellett még sok egyebet is tehetsz, akárcsak az okostelefonoddal.

Nagyot változott a tartalomfogyasztás napjainkra

A legújabb generációk már nem hagyományos módon tévéznek, sőt igazából nem is tévéznek, hanem különféle tartalmakat fogyasztanak okoseszközökön. Ők már nem várják meg a sorozat következő epizódját, hanem ha tehetik, egyben nézik meg a részeket. A jövő a streaming szolgáltatóké, mint a Netflix, az HBO Go, ha pedig érdekes tartalmakra vagy kíváncsi mindenféle témában, ott a YouTube. Így amennyiben rendelkezel internettel, valamint szolgáltatói előfizetéssel, tiéd a világ.

Sem az időpont, sem a helyszín nem releváns ma már, amikor egy sorozatot, filmet megnéznél, csupán az előfizetésed számít.

Az Ezone Elektronikai Áruház TV okosítóival kitárul előtted a világ, lepd meg magadat vagy szeretteidet hasznos és trendi cuccokkal.

Mit tud az Android TV box?

Az Android TV okosító Android kezelőfelületet ad, így akár a telefonodon, a TV-n is tudsz netezni. Streamelhetsz zenéket, filmeket.

Az USB portok segítségével csatlakoztathatsz pendrive-ot, külső merevlemezt, amiről szintén tartalmakat vihetsz át a TV-re, fényképeidet, videóidat nézheted.

A Google Play-en keresztül, akár a telefonodon, a TV-n keresztül is telepíthetsz alkalmazásokat, játékokat futtathatsz.

Okoseszközeidet tükrözheted is a TV képernyőre.

Ha rendelkezel smart TV-vel, joggal gondolhatod, hogy neked aztán nincs szükséged TV okosítóra, azonban tévedsz. Nemcsak az előbb felsorolt funkciókra taníthatod meg a TV-det, hanem bizonyos Android TV boxok a képminőséget is képesek elvarázsolni, HD vagy 4K képminőséget 8K-ra változtatni.

Szakadj el az időt rabló hagyományos tévézési szokástól, válts a jövőre, élvezd a tartalomfogyasztás szabadságát TV okosítóval.