Alkalmazást letölteni androidos okostelefonra

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell alkalmazást letölteni androidos okostelefonra?

Alkalmazások.jpg
Okostelefonodra lehetőséged van letölteni számos alkalmazást, a játékoktól kezdve más hasznos vagy szórakoztató jellegű alkalmazásig. Most azt mutatjuk meg, hogy Android rendszerű telefon esetében hogyan tudod ezt megtenni.

[szerkesztés] Lépések

 1. Keresd fel a Google Play áruház internetes oldalát, vagy nyisd meg a Play áruház alkalmazást a telefonod menürendszeréből!
 2. Keresgélj! Ha tudod, hogy melyik alkalmazást szeretnéd letölteni, írd be a felül található keresőbe az alkalmazás nevét. Ha a megfelelő találatot dobja ki, nyisd meg az alkalmazás letöltő felületét, ehhez kattints az ikonra.
 3. Ha megnyitottad az alkalmazás felületét az áruházban, ott találsz a leíráson kívül további információkat, és felhasználói véleményeket is olvashatsz. Emellett képeket, esetleg videót is nézhetsz az alkalmazásról.
 4. Az alkalmazás letöltéséhez kattints a zöld Telepítés gombra. Ha be vagy jelentkezve, a letöltés elindul azonnal.
 5. Zárd be a Play áruházat és keresd meg a telefon menüjében a letöltött alkalmazás ikonját. Az elindításához nyisd meg.

[szerkesztés] Tippek

 • Ha egy adott típusú alkalmazást szeretnél letölteni, de nem egy bizonyos alkalmazást keresel, akkor a keresőbe azt írd be, amilyen funkciójú alkalmazást szeretnél. Például ha valamilyen játékot szeretnél letölteni, akkor írd be a keresőbe azt, hogy játékok, és rengeteg találat közül válogathatsz.
 • A Play áruház kezdőlapján is megjelennek már különböző kategóriákban ajánlások, például új, frissített vagy népszerű játékok és alkalmazások.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • internet kapcsolat
 • Android operációs rendszerű okostelefon

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Sok ingyenes alkalmazás is van, de vannak olyanok is, amelyekért fizetned kell. Ezt minden esetben látni fogod, mielőtt letöltöd, mivel a Telepítés gomb helyett az összeget fogod látni, és azt, hogy Vásárlás.
 • Ha egy alkalmazásról rossz értékeléseket, visszajelzéseket olvasol, akkor nem biztos, hogy érdemes telepítened, hiszen problémák léphetnek fel használat közben, mert a fejlesztésben vannak hibák.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Google Play áruház

Az oldal szerzői

Hogyankell, Lmeszaros