A legjobb nyári sportok a sportfogadásokra 2023-ban

Innen: Hogyankell.hu

A legjobb nyári sportok a sportfogadásokra 2023-ban

Az elmúlt években a sportfogadás igazán nagyra nőtte ki magát. Tekintve, hogy ma már az emberekhez hamarabb eljutnak az információk és az eredmények is, ezért szinte minden fogadást online kötnek meg a játékosok. Az élményt lehet növelni azzal, ha társaságban fogadunk, vagy olyan szabályokkal fűszerezzük meg a fogadásokat, amelyek izgalmasabbá és érdekesebbé teszik magát a sportfogadást. Napjainkban azért előnyös és minőségi a fogadas, mert a téteket rengeteg téli, nyári vagy akár évszaktól független sportra meg tudjuk rakni, illetve mindezt színvonalas és biztonságos fogadóirodák teszik lehetővé. Cikkünkben részletesen kitérünk arra, hogy mik 2023 legjobb nyári sportjai a sportfogadások szempontjából.

Sportfogadások - Fogadóirodák, bónuszok és fizetések

A sportfogadás egy izgalmas hobbi, éppen ezért az utóbbi időben rengeteg sportfogadóval nőtt a piac. Mivel a felnőttek többsége nyáron is dolgozik, ezért a gyors, és megbízható fogadóirodák kiválasztása rendkívül lényeges szempont.

Ezenfelül fontos, hogy a platform minden szükséges szolgáltatással rendelkezzen, például jól használható fizetési módokkal, előnyös bónuszokkal vagy akár VIP hűségprogrammal. Az is lényeges, hogy a főbb sportok és nagyobb események elérhetők legyenek az oldalon.

A sportfogadások alapos előkészületet igényelnek, kivéve az élő fogadásokat. Az élő sportfogadásoknak az az előnye, hogy a játékosok nyomonkövethetik az aktuális eseményeket, ezért elsőkézből, hiteles információval rendelkezhetnek, azonban nincs felkészülési lehetőség. Ezzel szemben az alap fogadások megtétele előtt van lehetőségünk elemzéseket és statisztikákat végezni, illetve információgyűjtésre és tájékozódásra is van lehetőség.

Nyári sportok, amikre fogadhatsz 2023-ban

A legtöbb ember kedvenc évszaka a nyár, ugyanis ilyenkor zajlik a legtöbb esemény a sportvilágban, ezért a fogadások száma is jelentősen megugrik. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a sportokat, amikre a legtöbben fogadnak idén nyáron.

  • Labdarúgás
  • Tenisz
  • Golf
  • Biciklizés
  • NASCAR
  • Labdarúgás

Köztudott, hogy a labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja. A futball egy izgalmas csapatsport, amely során két csapat egymás ellen versenyez. A játék lényege, hogy a labdát berúgják az ellenfél kapujába, és gólt szerezzen. A sportra minden fogadóirodában lehet tétet rakni, és különböző piacok elérhetőek. Ilyen például az alatt/felett, gólkirály, végeredmény, gólok ideje, vagy a gólszámok. A futballra való fogadás kiválóan feldobja a meccsnézéseket, ráadásul előnyös odds-ok és bónuszok elérhetők a sportra.

Tenisz

A tenisz szintén rendkívül közkedvelt sportág, amelynek az az érdekessége, hogy az egyik legegyszerűbb sportfogadási piac, ugyanis két játékosból állnak a versenyek. Természetesen létezik páros teniszverseny is, többek szerint az egy fokkal izgalmasabb. Mivel két játékos versenyez egymás ellen, ezért a fogadóknak 50-50% az esélyük arra, hogy eltalálják a nyertest. Ezenkívül van lehetőségünk egyéb eredményekre és kimenetelekre is fogadni.

Golf

A golfról tudni kell, hogy egy olyan labdajáték, amelyet füves pályán játszanak, és rendkívül nagy hagyományokkal rendelkezik, ugyanis egészen a 15. századra teszik az eredetét. A golfot ma már világszerte 50 millióan játsszák. A sportnak több változata is ismert, de alapvetően két játék formával rendelkezik, a stroke play és a match play. A fogadók két eredményszámítást is használhatnak a fogadás során: a nettó és a bruttó. A golf egy alapvetően nyugodt, viszont annál érdekesebb nyári sport, amelyet általában kint játszanak, de léteznek kifejezetten erre a célra létrejött termek is.

Kerékpározás

Az emberek nyáron rengeteg sportfogadást kötnek a kerékpár versenyekre is, ugyanis ezt a sportot kizárólag jó időben érdemes űzni. A kerékpár sportjának az az érdekessége, hogy nem sokkal azután, hogy bevezették a kerékpárokat, önállóan alakultak ki a bicikli versenyek. Természetesen a mai korszerű, modern biciklikkel ellentétben régen nem voltak olyan biztonságosak ezek a járművek, ezért sok sérülést lehetett szerezni. Ma már rendkívül közkedvelt sporttá vált a kerékpározás, ezért minden fogadóiroda felkínálja tippjeit a játékosok számára.

NASCAR

A NASCAR egy amerikai autóversenyeket rendező cég, amely a világ egyik legrangosabb motorsport versenyeit szervezi, üzemelteti és szabályozza. Ha valaki tehát szereti követni az izgalmas autóversenyeket, és szeretne rájuk fogadni, akkor azt szerencsére bármelyik fogadóirodában könnyen megteheti. Érdemes a bónuszokat is felhasználni, ami elősegítheti a nyerést.

Az oldal szerzői

Hogyankell