A legjövedelmezőbb területek az affiliate marketingben 2021-ben

Innen: Hogyankell.hu

A legjövedelmezőbb területek az affiliate marketingben 2021-ben

Az alacsony belépési költségekkel és a potenciálisan jövedelmező megtérüléssel (ROI) az affiliate marketing továbbra is vonzó bevételi forrás azok számára, akik növelni szeretnék közönségüket és pénzzé tenni tartalmi csatornáikat. A siker mégis a jövedelmező piaci rések megtalálásán múlik.

Számos olyan bevett terület van, amely továbbra is nyereséges. Ezek felismerésének kulcsa a fogyasztói gondolkodásmódra való ráhangolódás. Ahol problémák, aggodalmak vagy vágyak vannak, ott a kereslet is követni fogja őket. A márkák ezeket az igényeket értékes megoldásokkal elégítik ki, a tartalomkészítők pedig segítenek összehozni ezt a két felet.

Ebben a cikkben megvizsgálunk néhányat a 2021-es affiliate marketing legjövedelmezőbb réseiből, és azt, hogyan alakulnak ezek az új évre való tekintettel. Mindegyik szakterületnek vannak feltörekvő alkategóriái, amelyekben rengeteg növekedési lehetőség rejlik.


1. Életmód és wellness

A globális egészségügyi és wellness piac értéke 2019-ben több mint 4 milliárd dollár volt, és a becslések szerint 2025-re eléri a 6 milliárd dollárt. Az emberek hosszabb, egészségesebb és teljesebb életet szeretnének élni. Erre költenek pénzt. Ebbe a kategóriába tartozik a diéta és a táplálkozás, a testmozgással kapcsolatos termékek és szolgáltatások, a bőrápolás, a táplálékkiegészítők, a személyi edzők és még sok más.

A globális egészségügyi aggodalmak által felemésztett év után a wellness-szakma sok fogyasztó számára a figyelem középpontjában áll.

Megváltoztatta az életmódunkat, a munkánkat, a játékunkat és az egymással való kapcsolatunkat. Ez a hatás a demográfiai csoportokon belül eltérő módon érvényesül, kutatást kell végezni, kiemelve a közönséggel való kapcsolatteremtés lehetőségeit. Az egészséggel és a wellness-szel kapcsolatos aggodalmak is általában korosztály-specifikusak. A nemek is szerepet játszhatnak, és sok termék célzottan meghatározott demográfiai csoportokat céloz meg. Koncentráljon tartalmaival egy olyan közönségre, amelynek konkrét egészségügyi és wellness-érdeklődése vagy vágyai vannak, és segítsen nekik felvilágosítást adni és megoldásokat kínálni.

Végezetül, maradj naprakész a wellness-iparág híreivel, mivel a friss információk továbbra is alakítják a közvéleményt és a viselkedést. Állj készen arra, hogy releváns, időszerű tartalommal alkalmazkodj a változó aggodalmakhoz és életmódbeli változásokhoz.


2. Technológia

A technológia leegyszerűsíti az életet és a munkát, szórakozást nyújt, és segít abban, hogy könnyebben megosszuk életünket és véleményünket. A digitális átalakulás 500 milliárd dolláros szoftveripart mozgat.

A globális recesszió miatt a digitális szórakoztatásból származó bevétel világszerte 2 billió dollárra esett vissza. A következő években azonban növekedni látszik, és 2024-re megközelíti a 2,5 billió dollárt. Az ehhez az affiliate marketing réshez kapcsolódó termékek közé tartozik a digitális streaming, a digitális letöltések, a videojátékok, az üzleti szoftverek, a mobiltechnológiák és még sok más.

Ahhoz, hogy ebben a piaci résben elindulhassunk, hasznos megérteni, hogy a célközönség hogyan lép kapcsolatba a technológiával. A legmodernebb technológiák korai alkalmazói, akik szívesen kipróbálnak új dolgokat? Vagy későn alkalmazók, akiknek lépésről-lépésre történő útmutatókra, magyarázatokra és sok előzetes megnyugtatásra van szükségük?

Figyelembe kell már venni a távmunka trendjeit is. Olyan lehetőségeket kell keresni, amelyek segítenek az embereknek a kapcsolattartásban, a szervezettségben és a hatékony otthoni munkavégzésben. Fontos, hogy tájékoztasd a közönséged, olvasóid, és hozd össze őket olyan termékekkel és szolgáltatásokkal, amelyeket hasznosnak találnak.

3. Háziállatok

A háziállatokra fordított éves kiadások az Egyesült Államokban megközelítik a 100 milliárd dollárt, és a fogyasztók kedvelik az online vásárlást az előrejelzések szerint 9%-kal fognak növekedni. Ez az iparág magában foglalja a speciális állateledeleket, ápolási termékeket, háziállat ruházatot, terápiás háziállatokat, szolgálati kutyákat és még sok mást.

Azzal, hogy egyre több ember dolgozik otthonról, a kisállat-ellátási ágazat is fejlődött. Az amerikaiak csaknem 20 százaléka számolt be arról, hogy idén a szokásosnál többet költött háziállataira, és nagyobb százalékuk (a megkérdezettek mintegy harmada) fontolgatta új háziállat örökbefogadását vagy gondozását.

A Common Thread Collective tanulmánya éles rálátással szolgál az e piaci résben tevékenykedő marketingesek számára. Az online vásárlás négy kulcsfontosságú területen jelent előnyt az állattartók számára:

  • Kényelem: Biztosítsd, hogy a vásárlás élménye egyszerű és kényelmes legyen.
  • Információ és választék: Bőséges termékinformációk nyújtása. Használj magyarázó videókat vagy infografikákat a minőség, az előnyök vagy a statisztikák bemutatására. Ha lehetséges, adj alternatívákat, hogy a vásárlóknak választási lehetőséget biztosíts.
  • Összehasonlítások: Mutasd be a termékinformációkat úgy, hogy azok megkülönböztessék az egyes termékeket egymástól. Ismertesd a vásárlókkal a legfontosabb előnyöket, hogy az összehasonlító vásárlás során könnyen láthassák a termék értékét.
  • Kapcsolatteremtés: Az emberek szeretik és gondozzák háziállataikat. Ossz meg kisállat-videókat, fotókat és vicces vagy szívmelengető történeteket, hogy közösséget építhess a közösségi médiában. Keress utána kuponoknak, hogy ezzel is növeld a vásárlói hűséget.

Összefoglalás

Az affiliate marketing mint a tartalomkészítők monetizációs stratégiája tovább növekszik. A megfelelő jövedelmező rések kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit a kezdetek során meg kell hozni.

Azzal, hogy folyamatosan figyelemmel kíséred a fogyasztók aggodalmait és vágyait, és releváns tartalmat hozol létre, képes leszel arra, hogy minőségi termékeket kínálja a közönségednek, amelyeket ők értékesnek találhatnak. Még egy bónusz ötlet: nagy keletje van a kaszinó-affiliate programoknak is, olyan oldalak, mint a https://vulkanvegas.com/hu is kínál partnerprogramot, így a tartalom-marketinget akár erre a területre is kiterjesztheted.

Ebben a cikkben megosztottunk néhányat a 2021-es év legjövedelmezőbbnek tűnő piaci területei közül az affiliate marketingesek számára:

  • Az életmód- és wellness-termékek segítenek az embereknek abban, hogy hosszabb, egészségesebb és teljesebb életet éljenek.
  • A technológia és a digitális szolgáltatások csak egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a távmunkával és az új fejlesztésekkel.
  • A háziállatok gondozása az állatokkal kapcsolatos termékek és szolgáltatások közel 100 milliárd dolláros iparágát foglalja magában.

Az oldal szerzői

Hogyankell