A frufrut elrejteni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell a frufrut elrejteni?

C2e2cceb3772491a755ccfb118942c46.jpg
Amellett, hogy a frufru egyedivé és különlegessé varázsol, bizonyos szépséghibáidat is eltakarhatod vele, miközben arcodat is formázod. Jellemzően nyáron, de az év bármely szakaszában előfordulhat, hogy megunod, és egy kis változatosságra vágysz. Éppen ezért olyan frizuravariációkat mutatunk, melyekkel el tudod rejteni egy-egy napra frufrudat.


[szerkesztés] Lépések

 1. Miután alaposan kifésülted a tincseidet, söpörd félre az egyik oldalra a frufrud. Ezután válaszd szét három tincsbe és kezd el befonni. Fonás közben akár a frufrun kívüli oldalsó tincseket is belecsempészhetsz. A tincset rögzítheted hajgumival vagy hullámcsattal, akár a fejbőrödön, akár a tincs végén.
  Fonat.png
 2. A fonáshoz hasonlóan fésüld át a tincseid és söpörd egy tetszőleges oldalra. Ha ez megtörtént, fogd a kezedbe a tincseket és kezd el kifelé csavarni. Miután az aljára értél rögzítsd a tincset.
  Hair8.jpg
 3. Fésüld hátra a frufrud! Mielőtt viszont nekiesnél az egész frufrunak, válassz le vízszintesen egy tincset, aminek a hátulsó részét elkezded tupírozni. Ha ezzel végeztél, fogj egy újabb vízszintes tincset és tégy vele hasonlóképpen. Ha elfogytak a tincsek, rögzítsd a fejed búbján néhány hullámcsat társaságában. A tupírozásnak köszönhetően lesz szép bubid, a lapos, hátranyalt hatású frufru helyett.
  Hátra.png
 4. Fogj egy hajpántot, ami alá eldughatod a frufrud. A díszes pánt öltöztet!
 5. Válaszd el középen a hajad. Mindkét oldalon fogj egy tincset, ami magában rejti a frufru tincseit is. Kezd el csavarni mindkét tincset kifelé. A tarkód felett rögzítsd a tincseket. Akár kiengedve, akár lófarokban is hordhatod.
  Csavart.png


[szerkesztés] Tippek

 • Ezeket a frizuraötleteket akkor is bevetheted, ha éppen frufrunövesztés előtt állsz. Így sokkal elviselhetőbb lesz a növesztés időszaka, mert nem fog a szemedbe lógni.
 • A bubit nemcsak középen, a fejed tetején rögzítheted, hanem az oldalválasztékoddal ellentétes oldalon is.


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Fésű
 • Hullámcsat
 • Hajgumi
 • Hajpánt
 • Hajlakk


[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Az apró tincsek könnyen kicsúszhatnak, ezért mindig fújj rájuk egy kis hajlakkot!
 • Éjszakára ne hagyd a csatokat a hajadba, mert roncsolják a hajat.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

SzNiki