A Play Áruházból játékokat letölteni okostelefonunkra

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell a Play Áruházból játékokat letölteni okostelefonra?

Android.jpg

Manapság szinte minden családban megtalálható az okostelefon. Az operációs rendszertől függően különböző online áruházakban kereshetünk alkalmazást, játékot, zenét vagy könyvet, amelyekkel még szórakoztatóbbá tehetjük telefonunkat. Így kell letölteni Android rendszerű telefonokra játékot.

[szerkesztés] Lépések

 1. Kapcsold be a netet! Ha van WiFi a közelben vagy van mobilinterneted, kapcsold be a telefonodon. Internet-hozzáférés nélkül nem tudsz letölteni semmit.
 2. Hozz létre Google fiókot, ha szükséges! Ezt a telefonod beállítások-fiókok kezelése-fiók hozzáadása parancs alatt érheted el.
 3. Nyisd meg a Play Áruházat! Az ikonja egy kis fehér táska, rajta háromszög. Fogadd el a felhasználás feltételeit, ha most használod először.
 4. Válaszd ki a játékok fület! Ez a kezdőképernyőn, felül helyezkedik el. Ha tudod a játék nevét, a nagyító ikonnal rákereshetsz, de ha csak böngésznél, akkor a játékokon belül húzd el a képernyőt jobbról balra. Így más szempontok alapján rangsorolt játékokat is találhatsz.
 5. Töltsd le! Ha megtaláltad a keresett játékot, olvasd el az értékelést, a hozzászólásokat, és ha megtetszett, bökj rá a letöltés gombra. Fogadd el a feltételeket és várj, amíg a telefonod értesítő paneljén megjelenik a "Sikeresen telepítve" üzenet.
 6. Lépj ki a Play Áruházból, kapcsold ki a WiFi-t, keresd meg a játékot és jó szórakozást!

[szerkesztés] Tippek

 • Az értékeléseket is érdemes elolvasni, néhány alkalmazásnál már magyarul is írnak értékelést. A felhasználók saját tapasztalataikat írják le, hasznos lehet már a letöltés előtt tájékozódni az esetleges nehézségekről.
 • A játék leírásában elolvashatod, mit tud, milyen változásokat eszközöltek rajta. Lehetőleg a legújabb verziót töltsd le.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Internet-hozzáférés
 • Android rendszerű okostelefon
 • Google-fiók

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ne felejtsd el, hogy telefonod memóriája nem korlátlan, néha szükség lehet a nem használt alkalmazások törlésére.
 • Vannak olyan alkalmazások, amelyek a háttérben használat után tovább futnak, ezzel lassítva telefonodat. Igyekezz a telefonod tárhelyét figyelembe véve játékokat letölteni.
 • Letöltés közben ne szakítsd meg az internetkapcsolatot!

[szerkesztés] Kapcsolódó videók


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Dhorvath