Sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. július 9., 14:01-kor történt szerkesztése után volt. (Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni?)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni?

Sajtos fokhagymas tejfolos pulykamell szelet.jpg

Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel.

Lépések

  1. A mirelit pulykamell szeleteket a csomagoláson feltüntetett módon, olajban ropogósra sütjük.
  2. A zúzott fokhagymát az apróra vágott snidlinggel együtt a tejfölhöz keverjük.
  3. Tálaláskor a frissen sütött pulykamell szeleteket megkenjük az ízesített tejföllel.
  4. Végül meghintjük a reszelt sajttal.

Tippek

  • Köretként hasábburgonyát vagy rizst adjunk mellé.

Amire szükséged lehet

  • kb. 0,5 kg mirelit pulykamell,
  • olaj a sütéshez,
  • 2 dl tejföl,
  • 3 gerezd fokhagyma,
  • 1 kis csokor snidling,
  • 10 dkg reszelt sajt

Figyelmeztetések

  • Amikor a forró olajba helyezzük a sütnivalót, figyeljünk a felcsapódó olajra!

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.