„Sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni” változatai közötti eltérés

Innen: Hogyankell.hu

(Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni?)
 
(Egy közbenső módosítás ugyanattól a szerkesztőtől nincs mutatva)
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni? ==
 
== Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni? ==
  
Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel.
+
[[Fájl:sajtos_fokhagymas_tejfolos_pulykamell_szelet.jpg|300 px|right]]Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel.
 
 
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==

A lap jelenlegi, 2013. július 9., 14:01-kori változata

[szerkesztés] Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni?

Sajtos fokhagymas tejfolos pulykamell szelet.jpg

Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel.

[szerkesztés] Lépések

  1. A mirelit pulykamell szeleteket a csomagoláson feltüntetett módon, olajban ropogósra sütjük.
  2. A zúzott fokhagymát az apróra vágott snidlinggel együtt a tejfölhöz keverjük.
  3. Tálaláskor a frissen sütött pulykamell szeleteket megkenjük az ízesített tejföllel.
  4. Végül meghintjük a reszelt sajttal.

[szerkesztés] Tippek

  • Köretként hasábburgonyát vagy rizst adjunk mellé.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • kb. 0,5 kg mirelit pulykamell,
  • olaj a sütéshez,
  • 2 dl tejföl,
  • 3 gerezd fokhagyma,
  • 1 kis csokor snidling,
  • 10 dkg reszelt sajt

[szerkesztés] Figyelmeztetések

  • Amikor a forró olajba helyezzük a sütnivalót, figyeljünk a felcsapódó olajra!

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.