Sütőzacskót használni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
34. sor: 34. sor:
 
== Figyelmeztetések ==
 
== Figyelmeztetések ==
  
* Ne csavard a hőfokot 200 fok fölé, mert a zacskó kidurranhat, ill. ráolvadhat a sütőre.
+
* Ne csavard a hőfokot 200 fok fölé, mert a zacskóból mérgező anyag oldódik ki 200 C fok feletti hőmérsékletnél.
 
*A gőz hatására a zacskó meg fog duzzadni, éppen ezért vigyázz, hogy legyen elég helye, nehogy hozzáérve a sütő forró oldalához kidurranjon.
 
*A gőz hatására a zacskó meg fog duzzadni, éppen ezért vigyázz, hogy legyen elég helye, nehogy hozzáérve a sütő forró oldalához kidurranjon.
 
*Ha zöldségeket raksz a hús mellé, pl.: sárgarépát, akkor ne vágd túl kicsi darabokra, mert megéghetn. Próbáld úgy betenni a sütnivalókat, hogy kb. ugyanakkora darabok legyenek, vagy ami nehezebben puhul meg, azt lehet kisebb darabokra vágni.
 
*Ha zöldségeket raksz a hús mellé, pl.: sárgarépát, akkor ne vágd túl kicsi darabokra, mert megéghetn. Próbáld úgy betenni a sütnivalókat, hogy kb. ugyanakkora darabok legyenek, vagy ami nehezebben puhul meg, azt lehet kisebb darabokra vágni.
44. sor: 44. sor:
 
* [http://hvg.hu/gasztronomia/20131021_Mire_jo_a_sutozacsko__recept Mire jó a sütőzacskó]
 
* [http://hvg.hu/gasztronomia/20131021_Mire_jo_a_sutozacsko__recept Mire jó a sütőzacskó]
 
* [http://anyafoz.hu/receptek/a-sutozacsko-dicserete/ A sütőzacskó dicsérete]
 
* [http://anyafoz.hu/receptek/a-sutozacsko-dicserete/ A sütőzacskó dicsérete]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)