„Pulykamell sonkás club szendvicset készíteni” változatai közötti eltérés

Innen: Hogyankell.hu

(Hogyan kell pulykamell sonkás club szendvicset készíteni?)
 
(Egy közbenső módosítás ugyanattól a szerkesztőtől nincs mutatva)
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell pulykamell sonkás club szendvicset készíteni? ==
 
== Hogyan kell pulykamell sonkás club szendvicset készíteni? ==
  
Érdemes időnkét változtatni a kenyér-vaj-felvágott hármason, amikor szendvicset készítünk. Bátran használjunk vékonyra vágott zöldségeket a szendvics színesítésére.
+
[[Fájl:pulykamell_sonkas_club_szendvics.jpg|right|250 px]]Érdemes időnkét változtatni a kenyér-vaj-felvágott hármason, amikor szendvicset készítünk. Bátran használjunk vékonyra vágott zöldségeket a szendvics színesítésére.
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==

A lap jelenlegi, 2013. június 18., 08:58-kori változata

[szerkesztés] Hogyan kell pulykamell sonkás club szendvicset készíteni?

Pulykamell sonkas club szendvics.jpg

Érdemes időnkét változtatni a kenyér-vaj-felvágott hármason, amikor szendvicset készítünk. Bátran használjunk vékonyra vágott zöldségeket a szendvics színesítésére.

[szerkesztés] Lépések

  1. Az összes szelet kenyeret enyhén megpirítjuk, majd vékonyan megkenjük krémsajttal.
  2. Az alsó négy szeletre jégsalátát, és két-három szelet sonkát teszünk.
  3. Rátesszük a következő megkent kenyérszeleteket.
  4. Újra jégsalátát, majd paradicsom és uborka karikát és sonkaszeleteket teszünk rá.
  5. Az utolsó szeletet a sajtos felével lefelé ráfordítjuk, picit összenyomjuk, keresztben kettévágjuk, és már fogyaszthatjuk is.

[szerkesztés] Tippek

  • Fogyókúrázóknak és laktózérzékenyeknek is ajánlott (laktózmentes tejtermékek kaphatók a nagyobb áruházakban).

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • 30 dkg pulykamell sonka,
  • 12 szelet sokmagos barnakenyér,
  • jégsaláta,
  • paradicsom,
  • kígyóuborka,
  • krémsajt

[szerkesztés] Figyelmeztetések

  • Ne kenjük nagyon vastagon krémsajtot, mert fogyasztás közben kifolyhat!

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.