Pizzát sütni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
22. sor: 22. sor:
 
### Ha konzerv alapanyagot használunk (pl. kukorica, gomba, ananász), mindig alaposan le kell csepegtetni a levét, mielőtt a pizzára tennénk.
 
### Ha konzerv alapanyagot használunk (pl. kukorica, gomba, ananász), mindig alaposan le kell csepegtetni a levét, mielőtt a pizzára tennénk.
 
### Ha minden feltétet rátettünk a pizzára, sajtot reszelünk a tetejére.
 
### Ha minden feltétet rátettünk a pizzára, sajtot reszelünk a tetejére.
# '''Végezetül nincs más hátra, mint megsütni a pizzát: magas fokozaton rövid idő (10-15 perc) alatt lesz ropogós.'''
+
# Végezetül nincs más hátra, mint megsütni a pizzát: magas fokozaton rövid idő (10-15 perc) alatt lesz ropogós.
  
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
60. sor: 60. sor:
 
* [http://thechefviki.blogspot.com/2009/04/pizzasutes-otthon.html Pizzaasütés otthon]
 
* [http://thechefviki.blogspot.com/2009/04/pizzasutes-otthon.html Pizzaasütés otthon]
 
* [http://logout.hu/cikk/pizzakeszites_hazilag/teljes.html Pizzasütés minden részletre kiterjedő alapossággal]
 
* [http://logout.hu/cikk/pizzakeszites_hazilag/teljes.html Pizzasütés minden részletre kiterjedő alapossággal]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)
A lap eredeti címe: „https://hogyankell.hu/Pizzát_sütni