Pizzát sütni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
22. sor: | 22. sor: | ||
### Ha konzerv alapanyagot használunk (pl. kukorica, gomba, ananász), mindig alaposan le kell csepegtetni a levét, mielőtt a pizzára tennénk. | ### Ha konzerv alapanyagot használunk (pl. kukorica, gomba, ananász), mindig alaposan le kell csepegtetni a levét, mielőtt a pizzára tennénk. | ||
### Ha minden feltétet rátettünk a pizzára, sajtot reszelünk a tetejére. | ### Ha minden feltétet rátettünk a pizzára, sajtot reszelünk a tetejére. | ||
− | # | + | # Végezetül nincs más hátra, mint megsütni a pizzát: magas fokozaton rövid idő (10-15 perc) alatt lesz ropogós. |
== Tippek == | == Tippek == | ||
60. sor: | 60. sor: | ||
* [http://thechefviki.blogspot.com/2009/04/pizzasutes-otthon.html Pizzaasütés otthon] | * [http://thechefviki.blogspot.com/2009/04/pizzasutes-otthon.html Pizzaasütés otthon] | ||
* [http://logout.hu/cikk/pizzakeszites_hazilag/teljes.html Pizzasütés minden részletre kiterjedő alapossággal] | * [http://logout.hu/cikk/pizzakeszites_hazilag/teljes.html Pizzasütés minden részletre kiterjedő alapossággal] | ||
− | |||
− |