Mézbort készíteni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
14. sor: 14. sor:
 
## kevés őrölt szegfűszeg,
 
## kevés őrölt szegfűszeg,
 
## Néhány levél citromfű.  
 
## Néhány levél citromfű.  
# '''Az elkészített mézbor alapanyagot kb. 20-22°C -on tároljuk''', így hamarosan megindul az erjedési folyamat.
+
# '''Az elkészített mézbor alapanyagot kb. 20-22 °C -on tároljuk''', így hamarosan megindul az erjedési folyamat.
 
# '''Először két hónap múlva fejtjük le, majd kb. hat hónap múlva már palackozhatjuk.'''
 
# '''Először két hónap múlva fejtjük le, majd kb. hat hónap múlva már palackozhatjuk.'''
  
42. sor: 42. sor:
  
 
* [http://hu.wikibooks.org/wiki/Gy%C3%BCm%C3%B6lcsbor/M%C3%A9zbor Mézbor recept a Wikibooks-on]
 
* [http://hu.wikibooks.org/wiki/Gy%C3%BCm%C3%B6lcsbor/M%C3%A9zbor Mézbor recept a Wikibooks-on]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)
A lap eredeti címe: „https://hogyankell.hu/Mézbort_készíteni