Mézbort készíteni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
14. sor: | 14. sor: | ||
## kevés őrölt szegfűszeg, | ## kevés őrölt szegfűszeg, | ||
## Néhány levél citromfű. | ## Néhány levél citromfű. | ||
− | # '''Az elkészített mézbor alapanyagot kb. 20- | + | # '''Az elkészített mézbor alapanyagot kb. 20-22 °C -on tároljuk''', így hamarosan megindul az erjedési folyamat. |
# '''Először két hónap múlva fejtjük le, majd kb. hat hónap múlva már palackozhatjuk.''' | # '''Először két hónap múlva fejtjük le, majd kb. hat hónap múlva már palackozhatjuk.''' | ||
42. sor: | 42. sor: | ||
* [http://hu.wikibooks.org/wiki/Gy%C3%BCm%C3%B6lcsbor/M%C3%A9zbor Mézbor recept a Wikibooks-on] | * [http://hu.wikibooks.org/wiki/Gy%C3%BCm%C3%B6lcsbor/M%C3%A9zbor Mézbor recept a Wikibooks-on] | ||
− | |||
− |