Juhtúrós sztrapacskát készíteni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
6. sor: 6. sor:
 
# '''Hámozzuk meg a krumplikat!''' Csinálhatjuk újkrumpliból is és régebbiből is! A négyoldalú reszelők csillagos felén reszeljük le a krumplit, hogy szinte folyós masszát kapjunk! Az nem jó, ha túl darabos a lereszelt burgonya!
 
# '''Hámozzuk meg a krumplikat!''' Csinálhatjuk újkrumpliból is és régebbiből is! A négyoldalú reszelők csillagos felén reszeljük le a krumplit, hogy szinte folyós masszát kapjunk! Az nem jó, ha túl darabos a lereszelt burgonya!
 
# '''Adjunk hozzá két tojást!''' Keverjük össze a krumplival!
 
# '''Adjunk hozzá két tojást!''' Keverjük össze a krumplival!
# '''Tegyük hozzá a lisztet!''' Először csak 50 dkg-ot, és ha felveszi, akkor a maradékot is! A lényeg, hogy kb. [http://www.hogyankell.hu/Nokedlit_k%C3%A9sz%C3%ADteni nokedli sűrűségű] tésztát kapjunk.
+
# '''Tegyük hozzá a lisztet!''' Először csak 50 dkg-ot, és ha felveszi, akkor a maradékot is! A lényeg, hogy kb. nokedli sűrűségű tésztát kapjunk.
 
# '''Adjuk hozzá a két teáskanál (kicsit lehet több is) sót és a borsot''' ízlés szerint! Ne spóroljunk a fűszerekkel, mivel ezek adják meg a valódi ízét!
 
# '''Adjuk hozzá a két teáskanál (kicsit lehet több is) sót és a borsot''' ízlés szerint! Ne spóroljunk a fűszerekkel, mivel ezek adják meg a valódi ízét!
 
# '''Forraljunk fel egy lábasba vizet!''' Tegyünk bele egy pici olajat, hogy ne ragadjon össze a tészta és egy evőkanál sót!
 
# '''Forraljunk fel egy lábasba vizet!''' Tegyünk bele egy pici olajat, hogy ne ragadjon össze a tészta és egy evőkanál sót!
40. sor: 40. sor:
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
* Saját recept
 
* Saját recept
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)