Hurkát sütni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
13. sor: 13. sor:
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
  
* Ha sütés előtt egy kicsit hideg vízbe áztatjuk a hurkát, nem fog szétpukkadni. Megoldás lehet az is a kipukkadás ellen, ha a sütőbe egy kis lábasba vizet teszünk.  
+
* Ha sütés előtt egy kicsit hideg vízbe áztatjuk a hurkát, nem fog szétpukkadni.
 
* A fagyasztott hurkát már előző nap vegyük ki a fagyasztóból.
 
* A fagyasztott hurkát már előző nap vegyük ki a fagyasztóból.
  
31. sor: 31. sor:
 
* [http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.hu/2011/12/szaftos-es-ropogos-disznotoros-hurka.html Szaftos és ropogós disznótoros hurka]
 
* [http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.hu/2011/12/szaftos-es-ropogos-disznotoros-hurka.html Szaftos és ropogós disznótoros hurka]
 
* saját tapasztalat
 
* saját tapasztalat
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)
A lap eredeti címe: „https://hogyankell.hu/Hurkát_sütni