Hófagyit készíteni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell Hófagyit készíteni? ==
 
== Hogyan kell Hófagyit készíteni? ==
  
[[Fájl:Hofagyi.jpg|right|200px]] Gondoltál e már arra, hogy milyen íze van a hónak? Esetleg eszedbe jut egy gyerekkori élmény, amikor meg is kóstoltad?Ha elég merész vagy a konyhában, akkor próbáld ki a hófagyit, és ismerd meg a hó egy izgalmas és új oldalát.
+
[[Fájl:Hofagyi.jpg|right|250px]] Gondoltál e már arra, hogy milyen íze van a hónak? Esetleg eszedbe jut egy gyerekkori élmény, amikor meg is kóstoltad?Ha elég merész vagy a konyhában, akkor próbáld ki a hófagyit, és ismerd meg a hó egy izgalmas és új oldalát.
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
64. sor: 64. sor:
 
* [http://www.foodnetwork.com/recipes/paula-deen/snow-ice-cream-recipe.html Hófagyi recept]
 
* [http://www.foodnetwork.com/recipes/paula-deen/snow-ice-cream-recipe.html Hófagyi recept]
 
* [http://familymealblog.com/2013/02/25/snow-ice-cream/ Hófagyi készítése]
 
* [http://familymealblog.com/2013/02/25/snow-ice-cream/ Hófagyi készítése]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)