Francia lecsót készíteni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
17. sor: 17. sor:
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
  
*''' Ha vegetáriánus vagy, akkor mindenképp tegyél még bele valamilyen gombát is!''' Kicsit tovább tart elkészíteni, mert eggyel több zöldséget kell a sütés előtt megpirítanod, de így sokkal egészségesebb és teljes értékű egytálételt szolgálhatsz fel magadnak és másoknak.
+
*''' Ha vegetáriánus vagy, akkor mindenképp tegyél még bele valamilyen gombát is!''' Kicsit tovább tart elkészíteni, mert eggyel több zöldséget kell a sütés előtt megpirítanod, de így sokkal egészségesebb és teljes értékű egytálételt szolgálhatsz fel magadnak.
 
* Pikánsabb ízt érhetsz el, ha fűszerezéshez használsz még provence-i fűszerkeveréket, borecetet és egyéb, ízlésednek megfelelő fűszereket.
 
* Pikánsabb ízt érhetsz el, ha fűszerezéshez használsz még provence-i fűszerkeveréket, borecetet és egyéb, ízlésednek megfelelő fűszereket.
 
* Ha nemcsak finomat szeretnél enni, de látványilag is íncsiklandozó francia lecsót szeretnél készíteni, akkor az a legjobb, ha karikára szeleteled a zöldségeket, és a képen látható módon rendezed el a sütőedényben. Ehhez a zöldségeket a pirítás után külön-külön tálban halmozd fel, így könnyebben állítod össze a rétegeket.
 
* Ha nemcsak finomat szeretnél enni, de látványilag is íncsiklandozó francia lecsót szeretnél készíteni, akkor az a legjobb, ha karikára szeleteled a zöldségeket, és a képen látható módon rendezed el a sütőedényben. Ehhez a zöldségeket a pirítás után külön-külön tálban halmozd fel, így könnyebben állítod össze a rétegeket.
 
* Ha vársz a tálalással egy napot, és újramelegített formában prezentálod ebédre vagy vacsorára, akkor biztosan nagyobb sikere lesz. Ugyanis egy nap alatt a hűtőben még jobban összeérnek az ízek.
 
* Ha vársz a tálalással egy napot, és újramelegített formában prezentálod ebédre vagy vacsorára, akkor biztosan nagyobb sikere lesz. Ugyanis egy nap alatt a hűtőben még jobban összeérnek az ízek.
 +
  
 
== Amire szükséged lehet ==
 
== Amire szükséged lehet ==
54. sor: 55. sor:
 
*[http://www.mindmegette.hu/ratatouille-francia-lecso-tesztaval.recept Francia lecsó]
 
*[http://www.mindmegette.hu/ratatouille-francia-lecso-tesztaval.recept Francia lecsó]
 
*[http://eztfaldfel.blogspot.hu/2013/08/ratatouille-francia-lecso.html Ratatouille, a francia lecsó]
 
*[http://eztfaldfel.blogspot.hu/2013/08/ratatouille-francia-lecso.html Ratatouille, a francia lecsó]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)