Foszlós húsvéti kalácsot sütni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
27. sor: 27. sor:
 
* 5 dkg vaj
 
* 5 dkg vaj
 
* 3 dl tej
 
* 3 dl tej
* Az édes változathoz 5 dkg cukor és egy kávéskanál
+
* Az édes változathoz 5 dkg cukor és egy csipet
 
* A sós változathoz egy teáskanál cukor, egy evőkanál só és egy kevés bors
 
* A sós változathoz egy teáskanál cukor, egy evőkanál só és egy kevés bors
 
* Esetleg a díszítéshez mák, szezámmag
 
* Esetleg a díszítéshez mák, szezámmag

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)