Foszlós húsvéti kalácsot sütni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
27. sor: | 27. sor: | ||
* 5 dkg vaj | * 5 dkg vaj | ||
* 3 dl tej | * 3 dl tej | ||
− | * Az édes változathoz 5 dkg cukor és egy | + | * Az édes változathoz 5 dkg cukor és egy csipet só |
* A sós változathoz egy teáskanál cukor, egy evőkanál só és egy kevés bors | * A sós változathoz egy teáskanál cukor, egy evőkanál só és egy kevés bors | ||
* Esetleg a díszítéshez mák, szezámmag | * Esetleg a díszítéshez mák, szezámmag |