Flódni süteményt sütni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
24. sor: 24. sor:
 
== Amire szükséged lehet ==
 
== Amire szükséged lehet ==
  
* egy 20*30 cm-es tepsi
 
 
* töltelékekhez: jó sűrű (házi) szilvalekvár,
 
* töltelékekhez: jó sűrű (házi) szilvalekvár,
 
* mákoshoz: 25 dkg darált mák, 2 dkg méz, 10 dkg porcukor, 3 dkg mazsola, 1 dl fehérbor, 1,5 dl víz, citrom reszelt héja, esetleg vanília
 
* mákoshoz: 25 dkg darált mák, 2 dkg méz, 10 dkg porcukor, 3 dkg mazsola, 1 dl fehérbor, 1,5 dl víz, citrom reszelt héja, esetleg vanília
46. sor: 45. sor:
 
* [http://www.mindmegette.hu/flodni-az-ezerjo-sutemeny-48647 Flódni recept]
 
* [http://www.mindmegette.hu/flodni-az-ezerjo-sutemeny-48647 Flódni recept]
 
* [http://www.lilafuge.blog.hu/2008/12/23/kozkivanatra_flodni Flódni]
 
* [http://www.lilafuge.blog.hu/2008/12/23/kozkivanatra_flodni Flódni]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)