Flódni süteményt sütni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
24. sor: | 24. sor: | ||
== Amire szükséged lehet == | == Amire szükséged lehet == | ||
− | |||
* töltelékekhez: jó sűrű (házi) szilvalekvár, | * töltelékekhez: jó sűrű (házi) szilvalekvár, | ||
* mákoshoz: 25 dkg darált mák, 2 dkg méz, 10 dkg porcukor, 3 dkg mazsola, 1 dl fehérbor, 1,5 dl víz, citrom reszelt héja, esetleg vanília | * mákoshoz: 25 dkg darált mák, 2 dkg méz, 10 dkg porcukor, 3 dkg mazsola, 1 dl fehérbor, 1,5 dl víz, citrom reszelt héja, esetleg vanília | ||
46. sor: | 45. sor: | ||
* [http://www.mindmegette.hu/flodni-az-ezerjo-sutemeny-48647 Flódni recept] | * [http://www.mindmegette.hu/flodni-az-ezerjo-sutemeny-48647 Flódni recept] | ||
* [http://www.lilafuge.blog.hu/2008/12/23/kozkivanatra_flodni Flódni] | * [http://www.lilafuge.blog.hu/2008/12/23/kozkivanatra_flodni Flódni] | ||
− | |||
− |