Cukorgyantát/cukorpasztát készíteni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
7. sor: 7. sor:
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
  
# '''Szedjük össze az összetevőket''': tényleg egyszerű és olcsó módszer a cukorgyantázás, garantáltan megtaláljuk otthonunkban a 3 összetevőjét. Készítsünk ki egy majdnem '''teli pohár''' vagy '''2 csésze cukrot''', kb. '''1 dl vizet''' és facsarjunk ki '''fél citrom levét'''.
+
# Szedjük össze egyszerűen az összetevőket: tényleg egyszer és olcsó módszer a cukorgyantázás, garantáltan megtaláljuk otthonunkban a 3 összetevőjét. Készítsünk ki egy majdnem '''teli pohár''' vagy '''2 csésze cukrot''', kb. '''1 dl vizet''' és facsarjunk ki '''fél citrom levét'''.
# '''Öntsük össze a hozzávalókat''': egy lapos lábosba tegyük bele a cukrot, majd öntsük rá a vizet és a tetejére a citromlevet.  
+
# Öntsük össze a hozzávalókat: egy lapos lábosba tegyük bele a cukrot, majd öntsük rá a vizet és a tetejére a citromlevet.  
# '''Tegyük fel magas lángra''' a lábost és folyamatosan kevergessük a cukros vizet, amíg aranybarna nem lesz.
+
# Tegyük fel magas lángra a lábost és folyamatosan kevergessük a cukros vizet, amíg aranybarna nem lesz.
# Amikor kész '''öntsük ki egy teflonos laposba''' lábos és kezdjük el '''folyamatosan kevergetni'''.
+
# Amikor kész öntsük ki egy teflonos lapos lábosba és kezdjük el folyamatosan kevergetni.
# Akkor lesz jó az állaga, ha '''nyúlós''' és '''sűrű''' már.
+
# Akkor lesz jó az állaga, ha nyúlós és sűrű már.
# Ahhoz, hogy kitudjuk szedni és formázzuk, '''vizezzük be a kezünket''' folyamatosan, míg nyújtjuk tésztaszerűen a cukorpasztát.
+
# Ahhoz, hogy kitudjuk szedni és formázzuk, vizezzük be a kezünket folyamatosan, míg nyújtjuk tésztaszerűen a cukorpasztát.
 
# Amit nem használunk azonnal el, azt tegyük be egy üvegbe és amikor szeretnénk újra alkalmazni tegyük be picit a mikróba és újra kenhető állapotba kerül.
 
# Amit nem használunk azonnal el, azt tegyük be egy üvegbe és amikor szeretnénk újra alkalmazni tegyük be picit a mikróba és újra kenhető állapotba kerül.
# A felhasználni kívánt még meleg gyantát kenjük a kívánt testrészre és húzzuk le határozott mozdulatokkal. A cukorgyantát '''szőrnövekedéssel ellentétes irányban kell felkenni''', és a '''növés irányával meggyező irányban kell leszedni.'''
+
# A felhasználni kívánt még meleg gyantát kenjük a kívánt testrészre és húzzuk le határozott mozdulatokkal. A cukorgyantát szőrnövekedéssel ellentétes irányban kell felkenni, és a növés irányával meggyező irányban kell leszedni.
 
[[Fájl:Cgy.jpg|right|250px]]
 
[[Fájl:Cgy.jpg|right|250px]]
 +
  
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
47. sor: 48. sor:
 
* [http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/hogyan-legyek-jo-no-cukorgyanta-citromle-cukor-szortelenites-otthon-sjZ4hlGvSLeBPNZr Cukorgyanta készítés video.]
 
* [http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/hogyan-legyek-jo-no-cukorgyanta-citromle-cukor-szortelenites-otthon-sjZ4hlGvSLeBPNZr Cukorgyanta készítés video.]
 
* [http://twice.hu/eletmod/hogyan-kell-cukorgyantat-kesziteni Cukorgyanta készítés.]
 
* [http://twice.hu/eletmod/hogyan-kell-cukorgyantat-kesziteni Cukorgyanta készítés.]
 
[[Kategória:Szépség-divat]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)