Bruschettát készíteni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell bruschettát készíteni? == | == Hogyan kell bruschettát készíteni? == | ||
− | + | A bruschetta egy könnyed olasz étel, melyet hidegen, előételként fogyasztanak. Elkészítése hihetetlenül egyszerű és gyors. Eredetileg csak a pirítós, a fokhagyma és az olívaolaj hármasára épült, de ma már sokféle változata létezik. Legismertebb és leghétköznapibb a paradicsomos feltétű, melyet most ismertetni fogunk. | |
54. sor: | 54. sor: | ||
* [http://www.nosalty.hu/recept/paradicsomos-bruschetta Paradicsomos bruschetta] | * [http://www.nosalty.hu/recept/paradicsomos-bruschetta Paradicsomos bruschetta] | ||
* [http://www.tutireceptek.hu/paradicsomos-bruschetta Paradicsomos bruschetta 2] | * [http://www.tutireceptek.hu/paradicsomos-bruschetta Paradicsomos bruschetta 2] | ||
− | |||
− |