Lángost sütni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell lángost sütni? == | == Hogyan kell lángost sütni? == | ||
− | [[Fájl:Langos.jpg|right]] | + | [[Fájl:Langos.jpg|right]]Ha nyár, akkor Balaton, ha Balaton, akkor lángos. |
− | Ha nyár, akkor Balaton, ha Balaton, akkor lángos. | ||
És amit meg lehet sütni-venni a parton, azt ugye egy átlag konyhában is elkészíthetjük. A sima, kefíres változat helyett aludtejből készíthetjük a tésztát. | És amit meg lehet sütni-venni a parton, azt ugye egy átlag konyhában is elkészíthetjük. A sima, kefíres változat helyett aludtejből készíthetjük a tésztát. | ||
29. sor: | 28. sor: | ||
* [http://szilvaszemmel.blogspot.hu/2011/07/langos.html?spref=fb Szilva szemmel a világ gasztroblog: Lángos] | * [http://szilvaszemmel.blogspot.hu/2011/07/langos.html?spref=fb Szilva szemmel a világ gasztroblog: Lángos] | ||
− | |||
− |