Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Randizni

3 bájt hozzáadva, 2014. december 17., 14:17
Lépések
# '''Legyenek változatosak a randevúk!''' Ahogy mondani szokás, a változatosság gyönyörködtet. Sokszínű programok révén egymást is más-más oldalról ismerhetitek meg, ráadásul nem fogjátok egyik tevékenységet sem megunásig ismételgetni.
# '''Mindig pontosan fixáljátok le a találkozót, és érkezzetek időben!''' A félreértések miatt elfuserált randevúk igen kellemetlenek, bosszantóak. Túlságosan megváratni a partnerünket pedig egyszerűen nem tisztességes dolog.
# '''Gondolj a megfelelő öltözködésre is!''' Ez természetesen randevú és helyszín függő, de a lényeg, hogy légy ápolt és rendezett külsejűmegjelenésű!
# '''Figyeljetek egymásra randi közben, és legyetek érdeklődőek!''' A randizás lényege, hogy közösen fedezzétek fel a világot, valamint hogy megismerjétek egymást. Ha a téma mindig csak „én”, és nem hagyod szóhoz jutni a társad, akkor rossz úton jártok a randizás terén.
# '''Ha vonzódsz partneredhez, mutasd ki!''' Természetesen csak szép fokozatosan, hiszen a letámadás abszolút nem jó taktika egy érzelembeli csatában. Férfinak és nőnek egyaránt jól esnek az apró bókok (pl. csinos a frizurája, tetszik a mosolya), gyengéd érintések, apró meglepetések (pl. virág, csoki) és figyelmességek (pl. kinyitod az ajtót előtte, felsegíted a kabátját, és nem erőltetsz olyasmit, amit nem kedvel). Akár egy érdeklődő, fürkésző és mosolygó tekintet is képes elárulni valakiről, ha odavan a másikért.
375
szerkesztés