Tenni a korrupció ellen szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell tenni a korrupció ellen? ==
 
== Hogyan kell tenni a korrupció ellen? ==
  
[[Fájl:korrupcio.jpg|right|http://trak.in/tags/business/2011/08/29/top-3-things-about-corruption/]]A Transparency International legutóbbi Korrupció-érzékelési Indexén hazán az 54. helyen szerepel, tehát van mit tennünk azért, hogy ez a helyzet jobb legyen. Magánemberként is nagy a felelősségünk abban, hogy a korrupt rendszereket ne tartsuk fenn.
+
[[Fájl:korrupcio_ellen.jpg|right|http://trak.in/tags/business/2011/08/29/top-3-things-about-corruption/]]A Transparency International legutóbbi Korrupció-érzékelési Indexén hazán az 54. helyen szerepel, tehát van mit tennünk azért, hogy ez a helyzet jobb legyen. Magánemberként is nagy a felelősségünk abban, hogy a korrupt rendszereket ne tartsuk fenn.
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
48. sor: 48. sor:
  
 
* [http://merjtenni.hu/ Merj tenni!]
 
* [http://merjtenni.hu/ Merj tenni!]
 
[[Kategória:Munka-karrier]]
 
[[Kategória:Üzlet-jog]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)