Szerkesztő:Szobafestő Attila

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Kiscsillag (vitalap | szerkesztései) 2012. június 25., 14:51-kor történt szerkesztése után volt. (Levédte a(z) Szerkesztő:Szobafestő Attila lapot ([edit=sysop] (határozatlan) [move=sysop] (határozatlan)))
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Podmaniczki Attila

Podmaniczki Attila.JPG

1985 óta dolgozom szobafestő-mázolóként, több mint 22 éve magánvállalkozóként. Egy ideje oktatóként is tevékenykedem. Nyugodtan kijelenthetem: nincs olyan probléma ezen a területen, amire ne tudnám a megoldást, én már tényleg mindent megtapasztaltam.

Külföldön nagyon megy a „Csináld magad!”, de idehaza még gyerekcipőben jár. Szeretném megmutatni mindenkinek azokat a praktikus megoldásokat, amelyek segítségével megismerkedhetnek a festékek és a festés rejtelmeivel. A Csináld magad!-nak az a lényege, hogy rengeteg pénzt lehet megspórolni azzal, ha az ember jobban utánanéz a dolgoknak és megpróbálja maga megoldani, amit csak lehet. Jó minőségű termékekre, kellékekre és minimális kézügyességre van csak szükség. Ebben szeretnék segíteni tanácsokkal, ötletekkel.

Elérhetőségek:

Eddig megjelent Hogyankell.hu cikkei