Szerkesztő:Rome létrehozása

Innen: Hogyankell.hu

A felhasználó jelenleg blokkolva van. A blokkolási napló legutóbbi ide vonatkozó bejegyzése a következő:

  • 2023. április 26., 14:41 Hogyankell (vitalap | szerkesztései) módosította a blokk beállításokat „Rome (vitalap | szerkesztései)” szerkesztőnél végtelen időtartamra (nem hozhat létre új fiókot, e-mail blokkolva, saját vitalapját sem szerkesztheti) (Spammelgetés, reklámlinkek tömködése a lapokba)
Teljes napló megtekintése

Figyelem! Olyan lapot készülsz létrehozni, amit már legalább egyszer töröltek.

Mielőtt létrehoznád, nézd meg, miért törölték a lap korábbi tartalmát, és győződj meg róla, hogy a törlés indoka érvényes-e még. A törlési és átnevezési naplókban az érintett lapról az alábbi bejegyzések szerepelnek:

  • 2023. április 21., 05:21 Hogyankell (vitalap | szerkesztései) törölte a következő lapot: Szerkesztő:Rome (Spam: a lap tartalma: „ Sziasztok Somogyi Róbert vagyok. A kölcsönzési képességem személyenként 2000 eurótól 5 000 000 euróig terjed. Tájékoztatom…”, és csak „Rome” (vita) szerke…)

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)
A lap eredeti címe: „https://hogyankell.hu/Szerkesztő:Rome