Szerkesztő:Iamlaszlo

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Iamlaszlo (vitalap | szerkesztései) 2018. március 4., 08:57-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „Sziasztok, G. Nagy László vagyok a 360 marketing csapatának tagja. Szakterületem a keresőoptimalizálás (SEO) mellyel 2005 óta foglalkozom. A 360marketing.hu a…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Sziasztok,

G. Nagy László vagyok a 360 marketing csapatának tagja. Szakterületem a keresőoptimalizálás (SEO) mellyel 2005 óta foglalkozom. A 360marketing.hu a helyi keresőoptimalizálás és virtuális séták készítése mellett szakértői tanácsadást és kivitelezést nyújt az online marketing területén.

Készítettünk már több egyedi webáruházat és weboldalt, egyedi szoftvereket. Amit igazán szeretünk a fentieken túl azok a grafikai (UX) tervezés és kivitelezés valamint online kampányok készítése és kivitelezése.

Ügyfeleink azért szeretnek velünk dolgozni, mert valós megoldásokat nyújtunk, mindig elérhetőek vagyunk, gyorsan és pontosan dolgozunk.

Kipróbált és kreatív ötletekkel járulunk hozzá partnereink sikeréhez. Ezt bizonyítja, hogy 5 évnél hosszabb ideig dolgozunk átlagosan egy ügyfélnek.

Tapasztalja meg ön is szaktudásunkat és a biztos növekedést.