„Szerkesztő:Iamlaszlo” változatai közötti eltérés

Innen: Hogyankell.hu

(Új oldal, tartalma: „Sziasztok, G. Nagy László vagyok a 360 marketing csapatának tagja. Szakterületem a keresőoptimalizálás (SEO) mellyel 2005 óta foglalkozom. A 360marketing.hu a…”)
 
1. sor: 1. sor:
Sziasztok,
+
Hello WikiKözösség!
  
G. Nagy László vagyok a 360 marketing csapatának tagja. Szakterületem a keresőoptimalizálás (SEO) mellyel 2005 óta foglalkozom. A 360marketing.hu a helyi keresőoptimalizálás és virtuális séták készítése mellett szakértői tanácsadást és kivitelezést nyújt az online marketing területén.  
+
G. Nagy László vagyok, a 360 marketing tehetséges szakmai csapatának a tagja. Szakterületünk a keresőoptimalizálás (SEO), amivel lassan 15 éve foglalkozunk. A 360-marketing.hu oldalunkon számos tanácsot olvashattok a helyi keresőoptimalizálás és virtuális séták készítésével kapcsolatban. Emellett szakértői tanácsadást és kivitelezést is vállalunk az online marketing mindent lefedő területén. Készítettünk már több egyedi webáruházat és weboldalt, vagy éppen személyre szabott szoftvereket is, egyedi kérések alapján. Amit igazán szeretünk a fentieken túl, azok a grafikai (UX) tervezésű és kivitelezésű projektek, valamint a kihívást jelentő online kampányok.
 +
Ügyfeleink azért szeretnek velünk dolgozni, mert valós megoldásokat nyújtunk, mindig elérhetőek vagyunk és gyorsan dolgozunk. Bevált kreatív ötletekkel segítünk elérni a kitűzött eladási számokat, vagy éppen a hőn áhított sikert. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy ügyfeleink több évre telepednek meg nálunk és hosszú éveken át dolgozunk együtt márkáikon. Tapasztaljátok meg Ti is szaktudásunkat és a biztos növekedést!
  
Készítettünk már több egyedi webáruházat és weboldalt, egyedi szoftvereket. Amit igazán szeretünk a fentieken túl azok a grafikai (UX) tervezés és kivitelezés valamint online kampányok készítése és kivitelezése.
+
Tippek a Tripadvisor oldal optimalizálásához:
 +
1.Legyen friss és naprakész az oldalad!
 +
Fontos, hogy valós és pontos adatok szerepeljenek az adatlapodon. Olyan telefonszámot adj meg, amin elérnek potenciális vendégeid. Az e-mail címedre érkező üzenetekre is válaszolj.
  
Ügyfeleink azért szeretnek velünk dolgozni, mert valós megoldásokat nyújtunk, mindig elérhetőek vagyunk, gyorsan és pontosan dolgozunk.
+
2.Használj kulcsszavakat!
 +
Ahogyan más helyeken, így itt is nagyon fontos, hogy használj kulcsszavakat. Használd az Ubersuggest megoldását, Google kulcsszótervező , vagy a Google Trends felületét, és kutasd fel a vállalkozásodhoz releváns kulcsszavakat.
  
Kipróbált és kreatív ötletekkel járulunk hozzá partnereink sikeréhez. Ezt bizonyítja, hogy 5 évnél hosszabb ideig dolgozunk átlagosan egy ügyfélnek.
+
3.Mutasd meg a kitüntetéseidet!
 +
A Tripadvisor rendszeresen díjazza a kimagasló értékelésű és legjobb cégeket, mint például “Utazók választása”, vagy “Kitűnő szolgáltatás díj”. Ha az üzletünk díjazva lett, mondjuk el az embereknek.
  
Tapasztalja meg ön is szaktudásunkat és a biztos növekedést.
+
A témához kapcsolódó további tippekről itt olvashatsz:
 +
[https://360-marketing.hu/blog]

A lap 2018. március 11., 12:38-kori változata

Hello WikiKözösség!

G. Nagy László vagyok, a 360 marketing tehetséges szakmai csapatának a tagja. Szakterületünk a keresőoptimalizálás (SEO), amivel lassan 15 éve foglalkozunk. A 360-marketing.hu oldalunkon számos tanácsot olvashattok a helyi keresőoptimalizálás és virtuális séták készítésével kapcsolatban. Emellett szakértői tanácsadást és kivitelezést is vállalunk az online marketing mindent lefedő területén. Készítettünk már több egyedi webáruházat és weboldalt, vagy éppen személyre szabott szoftvereket is, egyedi kérések alapján. Amit igazán szeretünk a fentieken túl, azok a grafikai (UX) tervezésű és kivitelezésű projektek, valamint a kihívást jelentő online kampányok. Ügyfeleink azért szeretnek velünk dolgozni, mert valós megoldásokat nyújtunk, mindig elérhetőek vagyunk és gyorsan dolgozunk. Bevált kreatív ötletekkel segítünk elérni a kitűzött eladási számokat, vagy éppen a hőn áhított sikert. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy ügyfeleink több évre telepednek meg nálunk és hosszú éveken át dolgozunk együtt márkáikon. Tapasztaljátok meg Ti is szaktudásunkat és a biztos növekedést!

Tippek a Tripadvisor oldal optimalizálásához: 1.Legyen friss és naprakész az oldalad! Fontos, hogy valós és pontos adatok szerepeljenek az adatlapodon. Olyan telefonszámot adj meg, amin elérnek potenciális vendégeid. Az e-mail címedre érkező üzenetekre is válaszolj.

2.Használj kulcsszavakat! Ahogyan más helyeken, így itt is nagyon fontos, hogy használj kulcsszavakat. Használd az Ubersuggest megoldását, Google kulcsszótervező , vagy a Google Trends felületét, és kutasd fel a vállalkozásodhoz releváns kulcsszavakat.

3.Mutasd meg a kitüntetéseidet! A Tripadvisor rendszeresen díjazza a kimagasló értékelésű és legjobb cégeket, mint például “Utazók választása”, vagy “Kitűnő szolgáltatás díj”. Ha az üzletünk díjazva lett, mondjuk el az embereknek.

A témához kapcsolódó további tippekről itt olvashatsz: [1]