Módosítások

A Hogyankell.hu wikiből

Facebook-fiókot törölni

43 bájt törölve, 2016. március 9., 13:36
# '''Mielőtt nekilátsz, gondold végig, hogy milyen más oldalakra lépsz be a Facebook-fiókod segítségével.''' A Facebook Connect szolgáltatás segítségével például anélkül írhatsz kommentet egy blogbejegyzéshez vagy szavazhatsz egy külső oldalon, hogy külön regisztrálnál. A regisztrációs folyamat elmaradása mellett onnan ismerheted fel az ilyen eseteket, hogy a Facebookon használt neved, e-mail címed, esetleg képed jelenik meg a külső oldalon is. Ha úgy döntesz, hogy véglegesen törlöd magad a Facebook-ról, akkor azokra az oldalakra sem tudsz majd belépni, ahol eddig a Facebook Connect szolgáltatást használtad azonosításra.
# '''Jelentkezz be a Facebookba.''' Ha vannak olyan információk, amiket szeretnél megőrizni (például a feltöltött képeidet), akkor ezeket mentsd le a gépedre.
# '''Látogass el a Facebook-fiók végleges törlése oldalra.''' Ez nem egyszerű, mivel ezt az oldalt eléggé eldugták a Facebook üzemeltetői, de megadjuk az ide vezető linket: [https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account].
# '''Kattints a Submit (Rendben) gombra.''' Kövesd az oldalon megjelenő utasításokat, újra meg kell majd adnod a jelszavad, illetve be kell gépelned az oldalon megjelenő CAPTCHA kódot (ez egy biztonsági kód, lényegében eltorzított karaktereket kell helyesen begépelned egy űrlapba).
# '''2 hétig a Facebook közelébe se menj!''' A végleges Facebook-törlés két hét után következik be, ha addig bejelentkezel a Facebook-fiókodba, vagy valamilyen oldalon a Like és Megosztás (Share) gombokra kattintasz, esetleg használod a Facebook Connect szolgáltatást, akkor a törlési kérelmet a Facebook figyelmen kívül hagyja, így ugorhatsz vissza az első lépésre.
593
szerkesztés