„Rendszer-visszaállítást végrehajtani Windows XP alatt” változatai közötti eltérés

Innen: Hogyankell.hu

(Hogyan kell {{PAGENAME}}?)
(Tippek)
14. sor: 14. sor:
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
  
* Ha eddig nem tetted meg, mindenképpen kapcsolt be a Windows XP rendszer-visszaállítás funkcióját. Kattints a Start menü / Minden program / Kellékek / Rendszereszközök / Rendszer-visszaállítás alkalmazásra.  
+
* Ha eddig nem tetted meg, mindenképpen kapcsolt be a Windows XP rendszer-visszaállítás funkcióját. Kattints a Start menü / Minden program / Kellékek / Rendszereszközök / Rendszer-visszaállítás alkalmazásra.
  
 
== Amire szükséged lehet ==
 
== Amire szükséged lehet ==

A lap 2014. november 26., 17:56-kori változata

Hogyan kell rendszer-visszaállítást végrehajtani Windows XP alatt?

Windows-xp-rendszer-visszaallitas-kep.PNG

Nem indul a Windows XP? Semmi gond, ha be van kapcsolva a rendszer-visszaállítási opció. Ennek segítségével vissza tudod forgatni az idő kerekék. Egy olyan korábbi állapotot tudsz visszatölteni, amikor a Windows XP még működött. Lássuk a lépéseket!

Lépések

 1. Indítsd el a Windows XP-t csökkentett üzemmódban (safe mode)! Ha a Windows XP nem indul el, akkor próbáld meg csökkentett üzemmódban újraindítani. Ez az operációs rendszernek egy olyan különleges indítási módja, amikor csak a legfontosabb alapszolgáltatások indulnak el. A Windows XP normál üzemmódjában nem lehetséges a problémát okozó részek eltávolítása, vagy a konfiguráció korrigálása. A csökkentett üzemmódban történő indításhoz nyomd meg az F8-as billentyűt a Windows XP betöltődése előtt.
 2. Indítsd el a Windows XP rendszer-visszaállítást végrehajtó alkalmazását! Kattints a Start menü / Minden program / Kellékek / Rendszereszközök / Rendszer-visszaállítás alkalmazásra.
  1. Ha a rendszer-visszaállítás korábban nem volt bekapcsolva, akkor nem tudod a Windows XP egy korábbi állapotát visszahozni.
 3. Válassz ki egy korábbi rendszer állapotot! A Windows XP rendszer-visszaállítás alkalmazásában válassz ki egy korábbi időpontot a listában megjelenő lehetőségek közül, majd kattints a Tovább gombra.
 4. Kövesd a rendszer-visszaállítás alkalmazás utasításait! Ha sikerült kiválasztani a megfelelő időpontot, a számítógép újra fog indulni. Ezt követően a Windows XP megpróbálja visszaállítani a korábbi állapotot. Amennyiben ez sikerül, a Windows XP ezt követően normál módban is el fog indulni.


Tippek

 • Ha eddig nem tetted meg, mindenképpen kapcsolt be a Windows XP rendszer-visszaállítás funkcióját. Kattints a Start menü / Minden program / Kellékek / Rendszereszközök / Rendszer-visszaállítás alkalmazásra.

Amire szükséged lehet

 • Némi számítástechnikai alapismeret


Figyelmeztetések

 • Ha nem vagy biztos magadban, kérd számítástechnikus segítségét, illetve keresd a Microsoft Ügyfélszolgálatát:
  • Telefonon: (06-1) 2-MSINFO (267-4636)
  • E-mailben: msinfo@microsoft.hu
  • Faxon: (06-1) 351-5342
  • Levélben: 1397 Budapest, Postafiók 548.


Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Hogyankell