Pizsamát választani

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Hogyankell (vitalap | szerkesztései) 2021. szeptember 30., 08:52-kor történt szerkesztése után volt. (Hogyankell átnevezte a(z) Hogyan kell pizsamát választani? lapot a következő névre: Pizsamát választani)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

BŐVÍTENDŐ CIKK

Ezt a cikket bővíteni kellene annak érdekében, hogy megfeleljen a Hogyankell.hu tartalmi, formai és minőségi irányelveinek!

[szerkesztés] Hogyan kell pizsamát választani?

A pizsama nagyon fontos ruhadarab. A hosszan tartó kényelemért érdemes jó minőségű, kellemes tapintású terméket választani. De melyek is a legfőbb szempontok ami alapján választani érdemes? A pizsamák megválasztása rendkívül fontos, mert a pihenés és az alvás minősége ettől függ. Először is figyelnünk kell az anyag minőségére és a megfelelő méretre, de a pizsama stílusa és megjelenése is. De melyek is a legfőbb szempontok ami alapján választani érdemes?

[szerkesztés] Lépések

 1. Ki fogja viselni a pizsamát? Nő vagy férfi, esetleg gyermek, milyen korosztályhoz tartozik?
 2. Melyik évszakra választasz pizsamát? Meleg időben a rövid fazont, ősztől tavaszig a hosszú pizsamát részesítsd előnyben.
 3. Milyen legyen az anyaga?
  • Pamut pizsama
  • Viszkóz pizsama
  • Modal és mikromodal pizsama
  • Poliészter pizsama
 4. A pizsama kiválasztásakor talán a legfontosabb szempont az anyag minősége, amelynek szellősnek, puhának és kellemesnek kell lennie a bőr számára. A legjobb választás mindenképpen a bőrbarát alapanyagok választása, mint a pamut pizsama.


[szerkesztés] Tippek

 • A pizsamákra különösen igaz, hogy a kevesebb néha több, ezért nyárra elsősorban a letisztult vonalú egyszerű pamut pizsamákat ajánljuk, 3/4 es hosszú vagy akár rövidnadrággal. Egy ilyen megoldás garantáltan nyaralás slágerévé válik. A rövidnadrágos pizsama, amely jól áll és nyugodtan érzed magát éjszaka és egy lusta nyári napon is.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Adora, Hogyankell