Online kérdőívet szerkeszteni szerkesztése

A Hogyankell.hu wikiből

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
5. sor: 5. sor:
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
  
# '''Gondold végig már a kérdőív szerkesztése előtt, hogy milyen kérdéseid vannak, és írd össze, nehogy kimaradjon valami!'''
+
# Gondold végig már a kérdőív szerkesztése előtt, hogy milyen kérdéseid vannak, és írd össze, nehogy kimaradjon valami!
# '''Válaszd ki a kérdőívszerkesztő programot!''' Több oldal is kínál ilyen szolgáltatást, például a kerdoivem.hu, a ripet.hu vagy a Google Docsban található kérdőívszerkesztő.
+
# Válaszd ki a kérdőívszerkesztő programot! Több oldal is kínál ilyen szolgáltatást, például a kerdoivem.hu, a ripet.hu vagy a Google Docsban található kérdőívszerkesztő.
# '''Adj meg egy címet!''' Így a potenciális résztvevők könnyebben eldönthetik, hogy kompetensek-e a témában, vagy van-e egyáltalán véleményük.
+
# Adj meg egy címet! Így a potenciális résztvevők könnyebben eldönthetik, hogy kompetensek-e a témában, vagy van-e egyáltalán véleményük.
# Pár szóban, egy-két mondatban '''írd le, hogy mi a kutatásod célja, mihez fogod felhasználni a kapott adatokat!''' Az emberek szeretik tudni, hogy mi az, amiben közreműkönek.
+
# Pár szóban, egy-két mondatban írd le, hogy mi a kutatásod célja, mihez fogod felhasználni a kapott adatokat! Az emberek szeretik tudni, hogy mi az, amiben közreműkönek.
# '''Rendezd kategóriákba a kérdéseid!''' Pl.: feleletválasztós, feleletválasztós több válaszlehetőséggel, szöveg (pl. ahol a lakhelyet kell a válaszadónak beírni), sorrendbe állítós, osztályozós.
+
# Rendezd kategóriákba a kérdéseid! Pl.: feleletválasztós, feleletválasztós több válaszlehetőséggel, szöveg (pl. ahol a lakhelyet kell a válaszadónak beírni), sorrendbe állítós, osztályozós.
# '''Írd be a programba a kérdéseid, és add meg a válaszokat is!''' Törekedj arra, hogy lényegretörően fogalmazz!
+
# Írd be a programba a kérdéseid, és add meg a válaszokat is! Törekedj arra, hogy lényegretörően fogalmazz!
# '''Állítsd sorrendbe a kérdéseket!'''
+
# Állítsd sorrendbe a kérdéseket!
# '''Csinálj legalább egy próbakitöltést!'''
+
# Csinálj legalább egy próbakitöltést!
# '''Juttasd el a kérdőívet azokhoz, akiktől a válaszokat várod!'''
+
# Juttasd el a kérdőívet azokhoz, akiktől a válaszokat várod!
# '''Értékeld ki, készíts belőle diagramokat!'''
+
# Értékeld ki, készíts belőle diagramokat!
  
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
36. sor: 36. sor:
 
* [http://www.kerdoivem.hu/ Kérdőívem.hu]
 
* [http://www.kerdoivem.hu/ Kérdőívem.hu]
 
* [http://ripet.hu/ Ripet.hu]
 
* [http://ripet.hu/ Ripet.hu]
 
[[Kategória:Munka-karrier]]
 
[[Kategória:Oktatás]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse | Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)