„Mogyoróvajat készíteni” változatai közötti eltérés

Innen: Hogyankell.hu

(Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell mogyoróvajat készíteni? == A mogyoróvaj könnyen és gyorsan elkészíthető otthon is, és nem igényel túl sok hozzávalót. Ráadásul az otthon ké…”)
 
(Lépések)
5. sor: 5. sor:
  
 
# Szerezd be a hozzávalókat. Másfél bögre mogyoróvajhoz az alábbiakra lesz szükséged: 2 bögre pörkölt mogyoró, 1,5 tk földimogyoró olaj vagy növényi olaj (ha szükséges), fél tk cukor (ha szükséges), csipetnyi só (ha szükséges).
 
# Szerezd be a hozzávalókat. Másfél bögre mogyoróvajhoz az alábbiakra lesz szükséged: 2 bögre pörkölt mogyoró, 1,5 tk földimogyoró olaj vagy növényi olaj (ha szükséges), fél tk cukor (ha szükséges), csipetnyi só (ha szükséges).
# A mogyorót szórd bele egy tepsibe. <video>mogyorovaj1.mp4</video>
+
# A mogyorót szórd bele egy tepsibe. <video loop="" class="fp-engine" src="http://d5kh2btv85w9n.cloudfront.net/b/b2/Make Peanut Butter Step 1.360p.mp4"></video>
 
 
 
 
  
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==

A lap 2013. november 1., 13:01-kori változata

Hogyan kell mogyoróvajat készíteni?

A mogyoróvaj könnyen és gyorsan elkészíthető otthon is, és nem igényel túl sok hozzávalót. Ráadásul az otthon készített mogyoróvaj egy egészségesebb alternatívája a kereskedelmi forgalomban kaphatóaknál, hiszen nem tartalmaz tartósítószert. Ráadásul ha találsz egy olyan helyet (pl. a piacon), ahol viszonylag olcsón be tudod szerezni a mogyorót, még pénzt is megtakaríthatsz. Természetesen a házi mogyoróvaj szavatossági ideje rövidebb, de remélhetőleg előbb el is fogy, mint hogy megromolhatna…

Lépések

  1. Szerezd be a hozzávalókat. Másfél bögre mogyoróvajhoz az alábbiakra lesz szükséged: 2 bögre pörkölt mogyoró, 1,5 tk földimogyoró olaj vagy növényi olaj (ha szükséges), fél tk cukor (ha szükséges), csipetnyi só (ha szükséges).
  2. A mogyorót szórd bele egy tepsibe. <video loop="" class="fp-engine" src="http://d5kh2btv85w9n.cloudfront.net/b/b2/Make Peanut Butter Step 1.360p.mp4"></video>

Tippek

MEGJEGYZÉS: Add meg a tippeket, amik segítik az olvasót a megvalósítás során. Minden új tippet egy csillaggal (*) kezd! Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!

  • Első tipp


Amire szükséged lehet

MEGJEGYZÉS: Sorold fel azokat a dolgokat, amire szükség van a megvalósítás során. Minden szükséges eszközt új sorba írj, az elején egy csillaggal (*). Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!

  • Első szükséges dolog


Figyelmeztetések

MEGJEGYZÉS: Amennyiben szeretnéd az olvasókat figyelmeztetni valamire a témával kapcsolatban, azt itt tudod megtenni. Minden figyelmeztetést új sorba írj, az elején egy csillaggal (*). Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!

  • Első figyelmeztetés

Kapcsolódó videók

MEGJEGYZÉS: Ha találsz a témához kapcsolódó Youtube videót, akkor azt itt tudod befűzni az oldalba. Ehhez nem kell más tenned, mint az „IDE” szó helyett beírnod a kiválasztott Youtube videó egyedi kódját!


Kapcsolódó források, hivatkozások

MEGJEGYZÉS: Az alábbi minta alapján add meg azokat a webcímeket és a hozzájuk tartozó rövid leírást, amit forrásként használtál, illetve szorosan a témához kapcsolódnak. Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!


Az oldal szerzői

Kiscsillag