Mikróban sajtszószt készíteni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
7. sor: 7. sor:
  
 
# Olvassz meg egy egy kis vajat vagy margarint.
 
# Olvassz meg egy egy kis vajat vagy margarint.
 +
 
# Rakj pár darab lapkasajtot, vagy reszelt sajtot, az olvasztott vajba.
 
# Rakj pár darab lapkasajtot, vagy reszelt sajtot, az olvasztott vajba.
 +
 
# Ízesítsd sóval, borssal, chillivel, jalapennoval. Ezeket kavard el jó alaposan.
 
# Ízesítsd sóval, borssal, chillivel, jalapennoval. Ezeket kavard el jó alaposan.
 +
 
# Mikrózd 30 másodpercig.
 
# Mikrózd 30 másodpercig.
  
40. sor: 43. sor:
  
 
* [https://mikrozz.hu/mozis-cheddar-sajtszosz/ mikrózz.hu]
 
* [https://mikrozz.hu/mozis-cheddar-sajtszosz/ mikrózz.hu]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)