Megváltoztatni a Facebook jelszót szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell megváltoztatni a Facebook jelszót? ==
 
== Hogyan kell megváltoztatni a Facebook jelszót? ==
Időnként nem árt biztonsági okokból módosítani a Facebookon a jelszavunkat. Ezt az alábbi módon teheted meg. [[Fájl:facebook-jelszo.jpg|580px]]
+
Időnként nem árt biztonsági okokból módosítani a Facebookon a jelszavunkat. Ezt az alábbi módon teheted meg. [[Fájl:facebook-jelszo.jpg]]
 
 
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
 
# Lépj be a Facebook fiókodba!
 
# Lépj be a Facebook fiókodba!
17. sor: 16. sor:
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
* saját tapasztalat
 
* saját tapasztalat
 
[[Kategória:Internet]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)