Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Megfelelő férfi nadrág méretet kiválasztani webshopból

Szerkesztés Hogyan kell a megfelelő férfi nadrág méretet kiválasztani webshopból?

Tartasz az internetes vásárlástól nehogy rossz méretű férfi nadrágot vásárolj? Olvasd el tippjeinket, hogy ezentúl ez is könnyedén menjen!


Szerkesztés Lépések

  1. Ne használj nadrág méretátváltót! Sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak a méretjelző alapján rendelnek nadrágot. Megnézik egy otthoni nadrágjukat és ugyan azt a méretet rendelik. Ha más szabványmérettel találkozunk a webshopban, akkor pedig hajlamosak vagyunk egy méretátváltó segítségével kiválasztani a méretet. Ezek mind veszélyt rejtenek. Minden márkának más a méretezése. Még akkor is lehet eltérés, ha mondjuk mindkét márka EU-s méretezést használ. Az anyagok különböző módon viselkednek az elkészítésük során, ezért a derékbőségben is lehet eltérés. Mérd le otthon a kényelmes nadrágodat és a kapott méreteket hasonlítsd össze a webshopban talált mérettáblázat adataival! Így mehetsz biztosra!
  2. Írd be a megjegyzés rovatba az otthon mért méreteidet! Szinte minden webshopban találsz a pénztár folyamat legvégén egy "Megjegyzés" rovatot. Ide írd bele milyen méreteket mértél otthon a nadrágodon. Így a webshop tulajdonos le tudja ellenőrizni, hogy tényleg jót választottál-e.
  3. Ne csak a nadrág derekát mérd le! Ha nem vagy rutinos visszatérő vevő a webshopban, akkor ne csak a nadrág derékbőségét mérd le méret választáskor. A férfi nadrág szabása is fontos lehet, ezért szükséged lesz a nadrág ülep magasságára, a felmenetére és a szárbőségére is. Sőt, ha az átlagnál magasabb vagy, akkor a nadrág belső szárhosszát se hagyd ki a sorból.
  4. Bizonyosodj meg arról, hogyan lehetséges az esetleges csere! Tájékozódj, hogy az adott webshopban van-e mód cserélni, ha mégsem jó a méret. A csere lehetősége milyen költségekkel jár és mennyire bonyolult.


  • Ha nincsen az otthonodban mérőszalag, akkor colstok vagy vonalzó is megfelelő lesz rá. Ez esetben keress egy hosszú madzagot, cipőfűzőt is. A madzag segítségével vegyél méretet a nadrágon, amit aztán a vonalzóra téve tudod majd cm-ben is számszerűsíteni.

Szerkesztés Amire szükséged lehet

  • Az egyik kényelmes nadrágod.
  • Egy mérőszalag.


Szerkesztés Figyelmeztetések

  • Így mérd le helyesen a nadrág méreteit!

Szerkesztés Kapcsolódó videók


Szerkesztés Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Gabbi, Hogyankell